Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Το CIIM πρωτοπορεί με ένα μοναδικό καλοκαιρινό αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τους νέους


Ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της νέας εποχής, αλλά και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους έφηβους, το Cyprus International Institute of Management (CIIM), έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους ηλικίας από 15 μέχρι 18 ετών, το οποίο θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου 2015 και θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου 2015.


Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 3 θεματικές ενότητες που αφορούν στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελµατική εξέλιξη και στοχεύει στο μετασχηματισμό του χαρακτήρα, της συμπεριφοράς και του τρόπου σκέψης των συμμετεχόντων.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει νέες δεξιότητες σε θέματα αποτελεσματικής επικοινωνίας και διαχείρισης σχέσεων, ενίσχυσης αυτοπεποίθησης και αντιμετώπισης αρνητικής κριτικής, διαχείρισης χρόνου και χρημάτων, άγχους και συγκρούσεων. Επιπλέον, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και θα μπορούν να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα, αναβαθμίζοντας έτσι τη συνολική απόδοσή τους στις σπουδές και τη μελλοντική τους καριέρα.

To Καλοκαιρινό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του CIIM θα προσφέρεται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Πιστοποιητικό Συμμετοχής από το CIIM.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του CIIM στο www.ciim.ac.cy ή να επικοινωνούν με τη Θεοδώρα Πετάση στο theodora@ciim.ac.cy ή τηλεφωνικώς στο 22462246.

Δεν υπάρχουν σχόλια: