Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Λαμπάδιασε αυτοκίνητο μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Στο νοσοκομείο η 23χρονη οδηγός




Σοβαρός τραυματισμός 23χρονης σε τροχαίο στο δρόμο Αλεθριικού - Κλαυδίων. Χτύπησε σε πάσσαλο της ΑΗΚ και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Με εγκαύματα σε όλο της το σώμα στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Γύρω στις 2:15 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη από την επαρχία Λάρνακας, στον παλαιό δρόμο Αλεθρικού – Κλαυδιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε βοηθητικό πάσσαλο στήριξης της ΑΗΚ, τον οποίο και απέκοψε.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν πυρκαγιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο και είχε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του.

Η 23χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εγκαύματα σε όλο της το σώμα και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο. 

Cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: