Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία στην Κύπρο για το τριήμερο του Πάσχα

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία, λαμβάνοντας μέτρα λόγω του τριημέρου των εορτών του Πάσχα. Στόχος είναι η διασφάλιση ένα αναίμακτου Πάσχα, χωρίς σοβαρά εγκλήματα, τραυματισμούς ή ακόμα και θανάτους από κροτίδες ή από τροχαία δυστυχήματα.

Με μηχανοκίνητες περιπολίες και αυξημένη αστυνομική παρουσία σε ιερούς ναούς πόλεων και χωριών, καθώς και στο οδικό δίκτυο, η αστυνομία στοχεύει ώστε να προληφθεί κάθε μορφή εγκληματικής δραστηριότητας και παραβατικής συμπεριφοράς.

Παράλληλα, εντατικοί θα είναι οι έλεγχοι  αστυνομίας και  πυροσβεστικής για τις ανεξέλεγκτες λαμπρατζιές και την παράνομη κατασκευή, διακίνηση, εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών.

Ενισχυμένη θα είναι η αστυνομική παρουσία και η αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα, ενώ αυξημένα είναι και τα μέτρα τροχαίας.

Υψηλού κινδύνου περίοδος για κλοπές και διαρρήξεις κρίνεται, παράλληλα, η εορταστική περίοδος του Πάσχα από την Αστυνομία,  η οποία παροτρύνει το κοινό να λαμβάνει προληπτικά μέτρα φύλαξης της περιουσίας του, ενόσω θα απουσιάζει από την οικία του.


http://www.sigmalive.com/news/local/223127/epi-podos-astynomia-kai-pyrosvestiki-en-opsei-pasxa#sthash.KAKQ0qys.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: