Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Εκδήλωση των Οικολόγων στην Πάφο κατά των αεροψεκασμών


Εκδήλωση ενάντια στους αεροψεκασμούς διοργάνωσε το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών στην Πάφο στο πλαίσιο της οποίας μοίρασε φυλλάδια.

Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Επαρχιακός Γραμματέας των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών στην Πάφο  Ανδρέας Ευλαβής ανέφερε πως το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών παρατηρεί με ανησυχία ότι οι Κυπριακοί ουρανοί συνεχίζουν να γεμίζουν κατά καιρούς από ύποπτα νέφη.
Αυτή η επέμβαση συνέχισε, γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και είναι  δύσκολο να πληροφορηθεί ο πολίτης, λέγοντας παράλληλα πως το φαινόμενο αυτό συνδέεται με τα πειράματα της γεωμηχανικής που επισήμως έχουν ανακοινωθεί από επιστήμονες και κυβερνήσεις.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών σημείωσε ο κ. Ευλαβής  εδώ και χρόνια προβαίνει σε ενημέρωση του κοινού για το θέμα αυτό,  μέσα από διαλέξεις και εκστρατείες.

Ο κ. Ευλαβής ανέφερε τέλος πως και ο  Βουλευτής του Κινήματος κ. Περδίκης κατάγγειλε τη χρησιμοποίηση των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο για ύποπτους χημικούς αεροψεκασμούς και για πειράματα με τον καιρό και το κλίμα από το 2010.

Είχε καλέσει την Κυπριακή Κυβέρνηση για άλλη μία φορά μάλιστα – όπως είπε-  να ολοκληρώσει την έρευνα για χημική σύσταση των ύποπτων νεφών, όπως έχει δεσμευτεί ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος  από το 2010.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της  Δημοτικής συμβούλου  του Κινήματος στην Πέγεια Λίντα Λεμπλάνκ που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, σύμφωνα με την οποία είπε “κοιτάξτε πάνω και ξυπνάτε”.

H κ. Λεμπλάνκ συμμετείχε μάλιστα σε συνέδριο που οργανώθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο  από την ομάδα των Πρασίνων / Ελεύθερη Ευρωπαϊκή Συμμαχία για το θέμα των ύποπτων αεροψεκασμών (chemtrails).


ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/226982/oikologoi-ekdilosi-stin-pafo-enantia-stous-aeropsekasmous#sthash.YWK5tEDx.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: