Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Απέδρασε τα ξημερώματα από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη


Φαίνεται πως η Βίκυ Σταμάτη δεν άντεξε τη νέα απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της καθώς όπως έγινε γνωστό η σύζυγος του πρώην υπουργού απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη το τελευταίο διάστημα με ψυχολογικά προβλήματα.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε καταθέσει νέα αίτηση αποφυλάκισης ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ώστε να μπορεί να είναι κοντά στον ανήλικο γιο της, ωστόσο και πάλι δεν τα κατάφερε. 



Η απόδρασή της αποκαλύφθηκε περίπου στις 06:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο φρουρός μπήκε στο δωμάτιο και διαπίστωσε ότι η Βίκυ Σταμάτη δεν βρισκόταν εκεί.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Όπως είπε o ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Τετάρτης με την κυρία Σταμάτη η οποία του είπε ότι «εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο εγκαταλελειμμένη και τρελή».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο η κυρία Σταμάτη απέδρασε από το μπαλκόνι του δωματίου της τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των δύο φρουρών που βρίσκονταν έξω από το δωμάτιό της. 

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς κατάφερε να περάσει τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί στη μπαλκονόπορτά της. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κυρία Σταμάτη φεύγοντας άφησε σημείωμα στο κρεβάτι της, το περιεχόμενο του οποίου μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αλλά εικάζεται ότι αναφέρει τους λόγους της απόφασής της.

Κύκλοι του νοσοκομείου σημειώνουν πάντως ότι πρόκειται για νοσηλευτικό ίδρυμα και όχι για φυλακή ώστε να διαθέτει συστήματα υψίστης ασφαλείας.


http://www.protothema.gr/greece/article/464644/apedrase-apo-to-dromokaiteio-i-viku-stamati/

Δεν υπάρχουν σχόλια: