Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Δείτε που θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο ανταλλαγής συντρόφων


Στις 28 Απριλίου θα ανοίξει για την θερινή σεζόν το πρώτο ξενοδοχείο ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Σταλίδα του νομού Ηρακλείου, στην Κρήτη.


Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του τουριστικού γραφείου SDC ολλανδικών συμφερόντων το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία swingers (ζευγάρια που κάνουν ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων) σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το γραφείο έχει ως πολιτική να κλείνει ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια για να φιλοξενεί με απόλυτη εχεμύθεια αλλά και σε κλίμα απόλυτης απελευθέρωσης, τα χιλιάδες μέλη του.

Η Κρήτη για μία ακόμη φορά είναι πρωτοπόρα στην τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας και μπαίνει πλέον δυναμικά και στο κομμάτι του "σεξουαλικού" τουρισμού, καθώς για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει σε ξενοδοχείο της ένα τέτοιο γκρουπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 170 ζευγάρια θα έλθουν στην Κρήτη στις 27 Απριλίου και πρόκειται για Ολλανδούς, Αμερικανούς, Βραζιλιάνους, Νοτιοαφρικανούς αλλά και τουρίστες από την Σαουδική Αραβία, όσο και αν φαίνεται παράξενο.

Σύμφωνα με το τουριστικό γραφείο SDC που ειδικεύεται στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, το ξενοδοχείο στην Σταλίδα εδώ και πολύ καιρό έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στον εσωτερικό χώρο προκειμένου να φιλοξενήσει τους απαιτητικούς πελάτες του, που για πέντε ολόκληρες ημέρες, θα μετατρέψουν την ξενοδοχειακή μονάδα στον απόλυτο ερωτικό παράδεισο.

Τα swingers ξενοδοχεία είναι μια μόδα που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια στις ΗΠΑ, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 5.500 Έλληνες, ανάμεσα τους και Κρητικοί, είναι μέλη swingers κλαμπ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάλιστα ο διεθνής Τύπος σε Ευρώπη και Αμερική κάνει αναφορές στο ξενοδοχείο στην Σταλίδα, τονίζοντας ότι η Ελλάδα μπαίνει πλέον δυναμικά. στο χάρτη των swinger διακοπών, καθώς μόλις 11 είναι οι χώρες που διαθέτουν ανάλογα ξενοδοχεία.

Από την αρχή της χρονιάς το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει εκπαιδευτεί για να παρέχει υπηρεσίες στους απαιτητικούς πελάτες, με βασική προϋπόθεση την απόλυτη εχεμύθεια και τον σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του γκρουπ.

Το ξενοδοχείο θα θυμίζει απόρθητο κάστρο, και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να "τρυπώσει" όποιος δεν είναι μέλος του γκρουπ στους χώρους του, τις μέρες που θα βρίσκονται εκεί οι ιδιαίτεροι πελάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι στη φετινή τουριστική περίοδο στην Κρήτη δεν αποκλείεται να καταπλεύσει και ένα μεγάλο ιστιοφόρο το οποίο θα μεταφέρει swingers πελάτες.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα μέλη του συγκεκριμένου swingers club είναι όλοι υψηλού εισοδηματικού προφίλ, από εκείνους δηλαδή που αφήνουν πολλά χρήματα στην αγορά. Κάποιοι μάλιστα έχουν προγραμματίσει να έρθουν στην Κρήτη με ιδιωτικές πτήσεις.


Πηγή: neakriti.gr
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: