Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ 2015


Συναυλίες από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Μιχάλη Χατζηγιάννη και Δημήτρη Μπάση, Κυπριακούς, Ελληνικούς παραδοσιακούς, Λαϊκούς χορούς και τραγούδια καθώς επίσης  τσιαττιστά και ερωτικά τραγούδια από τους Λαϊκούς μας ποιητές, περιλαμβάνει ανάμεσα στ’ άλλα το πλούσιο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Κατακλυσμού / Γιορτής Ψαριού και Φεστιβάλ Νερού Αγίας Νάπας που θα πραγματοποιηθούν στο Γραφικό Λιμανάκι της πόλης, το διήμερο Κυριακή 31 Μαϊου και Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας αρχίζει στις 11:00π.μ-1:00μ.μ με διαγωνισμούς και επιδείξεις θαλάσσιου Τζετ Σκι, και το καλλιτεχνικό μέρος στις 8.00μ.μ με τη Φιλαρμονική της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου, η οποία θα παιανίζει στο χώρο της εκδήλωσης μουσική και τραγούδια γνωστών Ελλήνων Συνθετών.

 Γύρω στις 8:20μ.μ ο  Χορευτικός ΄Όμιλος Αγίας Νάπας θα χορέψει Κυπριακούς  παραδοσιακούς χορούς και Ελληνικούς Λαϊκούς χορούς. Στη συνέχεια θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος και ο ΄Εντιμος Υπουργός ΄Αμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαϊδης. Aκολούθως θα γίνει η ρήψη Πυροτεχνημάτων και Fly Board Show με τους Exclusive Cyprus DistributorTo πρόγραμμα της πρώτη μέρας θα κλείσει με τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης και θα τον συνοδεύει καλλιτεχνικά η Κρητικιά τραγουδίστρια Γεωργία Νταγάκη.

Τη Δευτέρα 1η  Ιουνίου –  Ημέρα του Αγίου Πνεύματος – μετά τη Θεία Λειτουργία  στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, Ιερείς και πιστοί θα επιβιβαστούν σε μικρό πλοιάριο όπου θα γίνει ανοικτά του λιμανιού ο καθαγιασμός των υδάτων. Αμέσως μετά, γύρω στις 10:00π.μ, θα αρχίσει το Φεστιβάλ νερού το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 1:00μ.μ.  Ο Δήμος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους να προσέλθουν στο χώρο φέρνοντας μαζί τους όποιο μέσο διαθέτουν π.χ νεροπίστολα, κουβάδες κλπ για να συμμετάσχουν σε ένα παιγνίδι χαράς και διασκέδασης.

Το βραδινό πρόγραμμα  αρχίζει στις 7:15μ.μ με το Χορευτικό ΄Ομιλο του Δήμου Αγίας Νάπας και ακολουθούν στις 7:30μ.μ οι Λαϊκοί μας ποιητές και τραγουδιστές με τα τσιαττιστά και τα ερωτικά τους τραγούδια.  Ακολουθεί μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια από το χώρο του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού που θα παρουσιάσουν το Μουσικό Σχήμα του Πολιτιστικού Ομίλου ‘’Κάβο Γκρέκο’’ Αγίας Νάπας  και ο Χορευτικός ΄Ομιλος ‘’Ρύμβος’’.

Το κλείσιμο του προγράμματος της δεύτερης μέρας θα σηματοδοτήσει η μεγάλη συναυλία του γνωστού Ελλαδίτη καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση.

Στο χώρο των εκδηλώσεων θα προσφέρονται στους θαμώνες ψαρομεζέδες που θα ετοιμάσουν οι ψαροταβέρνες της γύρω περιοχής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: