Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

29χρονη στην Λεμεσό κατήγγειλε το γυναικολόγο της για άσεμνη επίθεση


Υπόθεση άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας ασθενούς από γυναικολόγο, διερευνά η αστυνομία Λεμεσού. 
 
29χρονη, κατήγγειλε 56χρονο ιατρό της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ότι προέβη σε τρεις άσεμνες χειρονομίες εναντίον της, ενώ η ίδια νοσηλευόταν κατόπιν επέμβασης για αφαίρεση εξωμήτριου.
 
Σύμφωνα με τη καταγγελία της γυναίκας,  την πρώτη φορά, ενώ περπατούσε στο διάδρομο τη κλινικής ο γιατρός την προσέγγισε και τη χάιδεψε άσεμνα στους ώμους. 
 
Όπως κατήγγειλε, στη δεύτερη  περίπτωση ο ιατρός εισήλθε στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν και ενώ αυτή ήταν ξαπλωμένη, ο γυναικολόγος επιχείρησε να της αφαιρέσει με το ζόρι το παντελονάκι που φορούσε. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα, η ίδια αντέδρασε  έντονα με αποτέλεσμα ο ιατρός να απομακρυνθεί.  
 
Την τρίτη φορά, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, ο 56χρονος επιχείρησε να τη χαϊδέψει στο σημείο της επέμβασης, με αποτέλεσμα να πονέσει.
 
Μετά την καταγγελία, ο ιατρός κλήθηκε για ανάκριση και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατρός αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ ανέφερε ότι  οι πράξεις του εμπίπτουν στο ιατρικό ενδιαφέρον προς την ασθενή του.



http://www.sigmalive.com/news/local/235282/katiggeile-to-gynaikologo-tis-gia-asemni-epithesi#sthash.5rFF7Hb1.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: