Τρίτη 12 Μαΐου 2015

30 διοργανωτές γάμου από Ρωσία-Ουκρανία θα βρίσκονται αύριο στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την προώθηση του γαμήλιου τουρισμού στη Λεμεσό, ο Δήμος Λεμεσού και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), οργανώνουν μεθαύριο Τετάρτη ειδική εκδήλωση για 30 διοργανωτές γάμων από Ρωσία και Ουκρανία, που φιλοξενούνται στην Κύπρο από εταιρεία διοργάνωσης γάμων.

Η όλη εκδήλωση θα αρχίσει στις 17:00 στο Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο – Ιστορικό Αρχείο και Κέντρο Μελετών Λεμεσού και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «μαζί με τους διοργανωτές γάμων θα βρίσκεται και ο διάσημος σχεδιαστής από τις Ηνωμένες Πολιτείες Edgar Zamora, ιδρυτής της Revelry Event Designers, ο οποίος θεωρείται ότι με τις διακοσμήσεις εκδηλώσεων που επιμελείται επηρεάζει και δημιουργεί νέες τάσεις».
Αξιοσημείωτη είναι επίσης η παρουσία της Oksana Flanagan, συγγραφέα του βιβλίου «Your Royal Wedding: Décor to Inspire» και ιδιοκτήτρια του αμερικάνικου γραφείου «Your Royal Wedding», η οποία είναι έντονα δραστηριοποιημένη στον τομέα της ανάπτυξης της ρωσικής αγοράς γάμων.
Κατά την εκδήλωση θα γίνει προσφώνηση από τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού Σάββα Στούππα, τον Πρόεδρο της ΕΤΑΛ Τώνη Αντωνίου και παρουσίαση της Λεμεσού ως προορισμού για γάμους και ταξίδια μέλιτος. Θα ακολουθήσει αναπαράσταση κυπριακού γάμου, παραδοσιακό κέρασμα κ.ά.

http://ikypros.com/?p=95641#sthash.UU0ar4ce.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: