Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Απανθρακωμένο πτώμα 39χρονου επιχειρηματία βρέθηκε σε φλεγόμενο όχημα στη Ξυλοφάγου

Απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στη Ξυλοφάγου εντόπισαν μέλη της  πυροσβεστικής υπηρεσίας των Βρετανικών Βάσεων.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 10 το βράδυ η πυροσβεστική των βρετανικών βάσεων μετέβηκε στη Ξυλοφάγου μετά από ειδοποίηση για πυρκαγιά στην περιοχή.
 
Ωστόσο, κατά τη διαδικασία κατάσβεσης της φωτιάς, διαπιστώθηκε ότι εντός του φλεγόμενου αυτοκινήτου υπήρχε απανθρακωμένο πτώμα.  
 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το πτώμα ανήκει σε νεαρό άνδρα.
 
Η περιοχή αποκλειστηκε και η αστυνομία των Βρετανικων Βάσεων Δεκέλιας συνεχίζει την διερεύνηση της υπόθεσης.  
---------------------------------------------------------------------------------------------------


Φόνο εκ προμελέτης εναντίον 39χρονου επιχειρηματία φαίνεται να εξετάζει η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων σε συνεργασία με τις κυπριακές αρχές.
Όπως όλα δείχνουν, φαίνεται οι δράστες να έκλεισαν ραντεβού θανάτου με το θύμα, όπου αφού τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ ακολούθως πυρπόλησαν το όχημα του και τράπηκαν σε φυγή.
Εναντίον του 39χρονου διαπράχθηκε απόπειρα δολοφονίας το 2013 έξω από πρακτορείο στοιχημάτων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όνομα του θύματος ενεπλάκη σε πολύκροτες υποθέσεις που διαπράχθηκαν στο παρελθόν και ως εκ τούτου οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο τα κίνητρα του εγκλήματος να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επίσης ο 39χρονος απασχόλησε τις αρχές, μεταξύ άλλων, για υποθέσεις τζόγου.
Η σκηνή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή ενώ από το φως της ημέρας συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες. 
Εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 39χρονου από ιατροδικαστή που θα φθάσει από την Ελλάδα στην Κύπρο, η οποία θα ρίξει φως στην υπόθεση.

http://www.sigmalive.com/news/local/233009/apanthrakomeno-ptoma-se-flegomeno-oxima-sti-ksylofagou#sthash.UPEAbXfD.dpuf

http://cyprustimes.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: