Σάββατο 2 Μαΐου 2015

43χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της με δύο μαχαιριές. Την κάρφωσε στην μέση του δρόμου στην καρωτίδα και στον θώρακα

Άγριο φονικό σημειώθηκε στην περιοχή της Βάρης στην Αττική. 

«Βοήθεια, σώστε με, με σκοτώνει». Αυτές τις λέξεις φώναζε η 42χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία το βράδυ της Παρασκευής έπεσε νεκρή καταμεσής του δρόμου από τις μαχαιριές του συντρόφου της επίσης από την Βουλγαρία.





«Άρχισε να φωνάζει και να τρέχει σαν τρελή στο δρόμο. Εκείνος την ακολούθησε. Φώναζε βοήθεια, σώστε με, με σκοτώνει. Και μετά δεν ακούστηκε τίποτα. Της είχε κόψει το λαιμό. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που κανένας δεν φαντάστηκε ότι θα γίνει έγκλημα» λένε γείτονες που άκουσαν τις φωνές της αβοήθητης γυναίκας.

Η σχέση της 42χρονης με τον μετέπειτα δολοφόνο της ξεκίνησε πριν από έξι μήνες όμως ο δράστης από το πρώτο κιόλας διάστημα ήταν ιδιαίτερα επιθετικός μαζί της. 


Όπως περιγράφουν οι γείτονες στο protothema.gr «οι καυγάδες ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα. Εκείνη ούρλιαζε και του έλεγε να την αφήσει ήσυχη. Ο δράστης ήταν αλκοολικός ενώ πολλές φορές περιφερόταν μόνος του στους δρόμους». 


Το απόγευμα της Παρασκευής οι φωνές τους ξεσήκωσαν τη γειτονιά, ωστόσο κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί οτι οι απειλές με το μαχαίρι ήταν αληθινές. 


Οι παντόφλες της άτυχης γυναίκας, τις οποίες προφανώς έχασε την ώρα που έφυγε από το σπίτι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της, βρέθηκαν λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας.



Όπως, πάντως, αναφέρουν γείτονες η ατυχη γυναίκα είχε ήδη καταγγείλει στην αστυνομία παρόμοια βίαια περιστατικα, γιατι φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα. 



«Ήταν ωραία κοπέλα αλλά τους τελευταίους πέντε μήνες αντιμετώπιζε προβλήματα και γι' αυτό την είχα διώξει» δηλώνει στο protothema.gr ο Παράσχος Δρόσσος, ο ιδιοκτήτης του φούρνου στον οποίο εργαζόταν η άτυχη 42χρονη.



«Αυτός (σ.σ. ο δράστης) ζήλευε και είχε άσχημη συμπεριφορά. Εγώ ήμουν αυτός που τον αναγνώρισα όταν τον είδα έξω από ΑΤ Βάρης και τον συνέλαβε η αστυνομία».


http://www.protothema.gr/greece/article/472559/friki-sti-vari-to-thuma-vgike-sto-dromo-kai-fonaze-soste-me-me-skotonei/

Δεν υπάρχουν σχόλια: