Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

89χρονος στις; ΗΠΑ έχασε τη ζωή του από 4.000 τσιμπήματα μελισσών!


Ένας 89χρονος από το Τέξας έχασε τη ζωή του, όταν κατά λάθος εξαγρίωσε μια ολόκληρη κυψέλη μελισσών, με αποτέλεσμα να δεχτεί πάνω από 4.000 τσιμπήματα!



Το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Κόριελ, που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Ντάλας, ανταποκρίθηκε σε κλήση που έκαναν μάρτυρες, που είδαν ένα τεράστιο σμήνος μελισσών να έχει καλύψει πλήρως τον άνδρα.

Το άτομο που κάλεσε δήλωσε πως δεν μπόρεσε να βοηθήσει γιατί ήταν αλλεργικός στις μέλισσες. Ένας άλλος άντρας όμως, πλησίασε τον 89χρονο και τον κάλυψε με μια κουβέρτα για να τον προστατεύσει.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, δέχθηκαν και αυτοί τσιμπήματα από τις εξαγριωμένες μέλισσες, όμως κατάφεραν να πάρουν τον 89χρονο από εκεί και να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα πέθανε.

Ο 89χρονος, ονόματι Τζιγκς Μάρσαλ, κούρευε το γρασίδι του και πιθανώς να μη γνωριζε πως κάποιος κρατούσε ένα τόσο μεγάλο αριθμό μελισσών στην περιοχή. Λογικά ο Μάρσαλ, χτύπησε την κυψέλη τους, κάτι που προκάλεσε την οργή των μελισσών.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής, υπολόγισε πως τα τσιμπήματα στο σώμα του άτυχου Μάρσαλ, ξεπερνούσαν τα 4.000. Σε κάποια στιγμή, προσπάθησαν να τις ψεκάσουν, όμως αυτές ήταν τόσες πολλές, που σχημάτιζαν ένα πυκνό σύννεφο πάνω από το σώμα του.


http://www.protothema.gr/world/article/474090/ipa-89hronos-ehase-ti-zoi-tou-apo-4000-tsibimata-melisson/

Δεν υπάρχουν σχόλια: