Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Μετέτρεψαν δωμάτιο ξενοδοχείου στην Λάρνακα σε οίκο ανοχής

Για υποθέσεις αποζείν απο κέρδη πορνείας και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας, συνελήφθησαν δύο γυναίκες απο το Βιετνάμ ηλικίας 45 και 39 χρονών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις 20.30 χθες το βράδυ μετά από συντονισμένες ενέργειες του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Λάρνακας και με τη συνδρομή συνεργάτη της Αστυνομίας, διενεργήθηκε με δικαστικό ένταλμα, έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λάρνακα.


Στο δωμάτιο εντοπίστηκαν οι δύο γυναίκες από το Βιετνάμ και από έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκδίδονταν έναντι του χρηματικού ποσού των 60 ευρώ.

Οι δύο γυναίκες παραδέχθηκαν ενοχή και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα τους που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην Οδό Ουμ Χαράμ στη Λάρνακα εντοπίστηκε το ποσό των 2,230 ευρώ που φαίνεται να αποτελεί προϊόν πορνείας και μια ατζέντα με τα τηλέφωνα των «πελατών» τους.

Άνδρες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Λάρνακας διενήργησαν περαιτέρω έρευνες οι οποίες κατέδειξαν ότι η μία εκ των δύο γυναικών είναι παράνομη μετανάστρια η οποία απελάθηκε από την Κύπρο στις 22 Οκτωβρίου 2014.


Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους. 

Πηγή - ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/233195/efodos-astynomias-se-ksenodoxeio-syllipseis-gia-porneia#sthash.XJDsEBWF.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: