Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Εκστρατεία καθαριότητας της παραλίας του ΣΟΔΑΠ

               
"Καθαρό περιβάλλον, σημαίνει πολιτισμός...!", τόνισε ο πρόεδρος των παραλιών Νίκος Σιμιλλίδης
Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Δήμο Πάφου, η εκστρατεία καθαριότητας της παραλίας του ΣΟΔΑΠ, στο πλαίσιο της Παγκύπριας εκστρατείας "Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα".
Η εκστρατεία διοργανώθηκε από το Δήμο Πάφου και την επιτροπή παραλιών του Δήμου, σε συνεργασία με το γραφείο της επιτρόπου περιβάλλοντος και την στήριξη των Χειμερινών Κολυμβητών βρυσούθκια Κέλπετρη και του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Κινύρας. 

Ο πρόεδρος των παραλιών του Δήμου Πάφου Νίκος Σιμιλλίδης τόνισε ότι ο στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για καθαρό φυσικό περιβάλλον και καθαρές θάλασσες, αφού καθαρό περιβάλλον σημαίνει πολιτισμός. Ο Νίκος Σιμιλλίδης ευχαρίστησε τόσο τους Χειμερινούς Κολυμβητές του Σωματείου βρυσούθκια Κέλπετρη όσο και το Ναυαγοσωστικό Όμιλο Κινύρας, για τη μεγάλη τους βοήθεια και κάλεσε  και άλλα οργανωμένα σύνολα, να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους." .

          Από την πλευρά των οργανωμένων κολυμβητών της Πάφου, ο πρόεδρος του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε: "Με μεγάλη χαρά ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Δήμου Πάφου, για να βοηθήσουμε στην εκστρατεία καθαριότητας, αφού όλοι έχουμε υποχρέωση να διατηρούμε καθαρές τις πανέμορφες θάλασσές μας. Ως Χειμερινοί Κολυμβητές θέλουμε να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα ότι πρέπει να προφυλάξουμε τις θάλασσες μας, για να μπορούμε να τις απολαμβάνουμε χειμώνα καλοκαίρι, τόσο εμείς όσο και οι χιλιάδες ξένοι περιηγητές, κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: