Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Τον πυροβόλησαν με δύο σφαίρες στο στήθος και μετά τον έκαψαν!

Με δύο σφαίρες στο στήθος πυροβολήθηκε ο άνδρας του οποίου το πτώμα βρέθηκε απανθρακωμένο σε φλεγόμενο αυτοκίνητο το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ξυλοφάγου. Αυτό κατέδειξε η νεκροψία που έγινε από ιατροδικαστή που έφεραν από την Αθήνα οι αρχές των βρετανικών βάσεων.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν τις αστυνομικές αρχές στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας. 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου παρά τη γέφυρα του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου, σε αγροτικό δρόμο που οδηγεί προς την παραλία, εντοπίστηκε να φλέγεται ένα αυτοκίνητο.
Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής των βρετανικών βάσεων και έκτακτοι πυροσβέστες Ξυλοφάγου, οι οποίοι αφού κατάσβεσαν την φωτιά διαπίστωσαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε στη θέση του οδηγού πεσμένο προς τη θέση του συνοδηγού απανθρακωμένο πτώμα.
Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του καμένου οχήματος είναι 69χρονη κάτοικος Φρενάρους.
Η σκηνή έχει αποκλειστεί και αργότερα σήμερα αναμένεται να αρχίσουν οι έρευνες από την Αστυνομία των Βάσεων.
Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα του θύματος οι βασικές υποψίες, σύμφωνα με την Αστυνομία, στρέφονται προς την κατεύθυνση του 39χρονου υιού της ιδιοκτήτριας του οχήματος M.A. πολύ γνωστού προσώπου στον κόσμο της νύχτας. Υποψίες που ενισχύονται από το γεγονός ότι μέχρι τώρα απέβη άκαρπη κάθε προσπάθεια για εντοπισμό του.

http://ikypros.com/?p=97049#sthash.tvqYKGdB.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: