Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Χτύπησε βάναυσα την πρώην σύντροφό του στην Λεμεσό

35χρονος Ελληνοκύπριος επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του επιτέθηκε και τη κτύπησε βάναυσα, σπάζοντας της το χέρι! Όταν γείτονες αντιλήφθηκαν το επεισόδιο και κάλεσαν την αστυνομία ο 35χρονος έγινε καπνός. Ο νταής άντρας καταζητείται ενώ η άτυχη κοπέλα αναρρώνει στα χέρια των οικείων της. 

Το περιστατικό συνέβη, όταν ο 35χρονος μετέβη στο διαμέρισμα της Πολωνής πρώην συμβίας του, στη Λεμεσό. «Οπλισμένος» από τη ζήλεια, της κτύπησε το κουδούνι ζητώντας της να μιλήσουν. Η 27χρονη γυναίκα του άνοιξε, αφού στο διαμέρισμα  βρίσκονταν μαζί της φίλη της με τον σύντροφο της.
Θολωμένος ο 35χρονος άρχισε να ζητά εξηγήσεις για το χωρισμό τους και να θέλει να τα ξαναβρούνε.  Στην άρνηση της 27χρονης ο ύποπτος απάντησε με ξύλο. Αρχικά τη χαστούκισε και στη συνέχεια την άρχισε στις μπουνιές αφού το θύμα αντέδρασε. Ο 35χρονος συνέχισε να κτυπάει την 27χρονη παρά τις προσπάθειες των δύο φίλων της για να τον σταματήσουν. Μάλιστα την ώρα του καυγά ο νταής, πίεσε με τόση δύναμη το χέρι της γυναίκας προκαλώντας της κατάγματα!
Στις φωνές για βοήθεια ανταποκρίθηκαν γείτονες οι οποίοι αφού κάλεσαν την αστυνομία, κυριολεκτικά έβγαλαν την κοπέλα από τα χέρια του.  Μόλις ο 35χρονος αντιλήφθηκε ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Η 27χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο χέρι και κτυπήματα σε όλο της το σώμα. Εναντίον του 35χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. 

Cyprustimes 

Δεν υπάρχουν σχόλια: