Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Αιματηρή επίθεση με τουλάχιστον πέντε νεκρούς στην Ελβετία


Το θάνατο αρκετών ατόμων μετά από πυροβολισμούς σε σπίτι στην Ελβετία, επιβεβαίωσαν οι αρχές της χώρας, χωρίς προς το παρόν να διευκρινίζεται ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.
 
Περίοικοι μιλούν για τουλάχιστον πέντε θύματα, όπως μεταδίδουν οι 20Minuten, αριθμό όμως που η αστυνομία ακόμη δεν επιβεβαιώνει και παραπέμπει σε επίσημη ενημέρωση στην οποία θα προχωρήσει αργότερα εντός της ημέρας.
 
 
Πάντως, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Άαργκαου δήλωσε σε τοπικό ραδιοσταθμό πως είναι πιθανόν ο δράστης να περιλαμβάνεται στους νεκρούς.
 
Οι κάτοικοι της πόλης Βούρελινγκεν, στο καντόνιο του Άργκαου, ειδοποίησαν τη νύχτα Σαββάτου προς Κυριακής την αστυνομία όταν άκουσαν αριθμό πυροβολισμών.
 
Εντοπίστηκε «αριθμός σορών» τόσο στον υπαίθριο χώρο γύρω από το σπίτι που φαίνεται ότι ήταν το σκηνικό του περιστατικού, όσο και στο εσωτερικό του.
 
 
 
 
Όλα τα θύματα ήταν ενήλικες, έχει περιοριστεί να ανακοινώσει μέχρι στιγμής η αστυνομία. Είχαν εκπνεύσει πριν οι αστυνομικές δυνάμεις φτάσουν στο σημείο.
 
Τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης διερευνώνται. 
 
ΠΗΓΗ: in.gr
http://www.sigmalive.com/news/international/230998/polloi-nekroi-apo-pyrovolismous-se-spiti-stin-elvetia#sthash.ZAeRit3Z.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: