Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Σε κρατικό νοσοκομείο νοσηλεύεται ο φερόμενος δράστης του διπλού φονικού στον Αγ. Ιωάννη Πιτσιλιάς



Όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Γιάννης Σωτηριάδης, "είναι υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών και λοιπά. Είναι αδικήματα τα οποία είναι πολύ σοβαρά, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα".

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, τα μέλη της αστυνομίας που διερευνούν τα ακριβή αίτια της δολοφονίας, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες ιατρικές υπηρεσίες και τον Γενικό Εισαγγελέα για τα επόμενα βήματα χειρισμού της υπόθεσης, καθώς ο δεύτερος ύποπτος νοσηλεύεται σε κρατικό νοσοκομείο ενώ εκκρεμεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης:

"Είναι σε ψυχιατρική κλινική όπου τυγχάνει νοσηλείας, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το πρόσωπο αυτό δεν είναι ικανό να παρακολουθήσει δικαστική διαδικασία ή και να ανακριθεί από τις αστυνομικές αρχές".

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει λάβει 42 καταθέσεις και έχουν διενεργηθεί επτά έρευνες σε υποστατικά και τέσσερις αναγνωριστικές παρατάξεις οχημάτων. 

Υπολείπονται άλλες 36 καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον των δύο υπόπτων, ενώ έχει ζητηθεί η αποκάλυψη τηλεπικοινωνιακών δεδομένων



 ant1iwo 

Δεν υπάρχουν σχόλια: