Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Σεμινάριο για την : ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ"



Με επιτυχία συμπληρώθηκε το καινοτομικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης που διοργανώθηκε και παρουσιάστηκε, στο Ξενοδοχείο ΦΟΡΕΣΤ ΠΑΡΚ στις Πλάτρες για τους επιχειρηματίες των Τουριστικών επιχειρήσεων των Ορεινών Θερέτρων, από το Κέντρο Επαγγελματικής κατάρτισης ΕΛΠΙΣ Τουρισμού και Φιλοξενίας Σεμινάρια με το ουσιώδη Θέμα "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" 

Το Σεμινάριο παρουσιάστηκε από τον Ειδικό σε Θέματα Τουρισμού και Επιμόρφωσης Μιχάλη Δημοσθένους σε θέματα όπως , Ο ρόλος μου ως μέλος του προσωπικού πρώτης γραμμής .Τι περιμένει από εμένα ο πελάτης, Επαγγελματική Εμφάνιση, Προσέγγιση Ανάπτυξης δεξιοτήτων τρόπων πώλησης ,Επαγγελματικές φράσεις κατά την διεξαγωγή των καθηκόντων, Κουλτούρα πελατών , Τουριστική συνείδηση συμπεριφορά και φροντίδα του επισκέπτη Τουρίστα. Δημιουργία στους πελάτες του αισθήματος της ικανοποίησης με τη παροχή των κατάλληλων επαγγελματικών υπηρεσιών. 

Η σημασία της σωστής πληροφόρησης και πως αντιμετωπίζουμε τις ερωτήσεις που δεν υπάρχουν στην γενική πληροφόρηση της Τουριστικής Υποδομής της Κύπρου. Καθώς Και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα για την επαγγελματική εξυπηρέτηση. Ο Κος Δημοσθένους Κατέληξε ότι ο τουρισμός της Κύπρο θέλει να εξυπηρετείτε από επαγγελματίες στις Τουριστικές υπηρεσίες για να απολαμβάνει την Κύπρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: