Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Δείτε σε ποια Αμερικανικά Πανεπιστήμια σπουδάζουν οι ομορφότερες φοιτήτριες

To αμερικανικό σάιτ College Dose, που δραστηριοποιείται στον χώρο των αμερικανικών πανεπιστημίων, ανακήρυξε τα καλύτερα πανεπιστήμια που έχουν παράλληλα τις πιο όμορφες φοιτήτριες.

Ιδού η λίστα:
Το πανεπιστήμιο της Louisiana ιδρύθηκε το 1853. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του LSU χτίστηκε το 1926 και περιλαμβάνει 250 κτίρια. Τα κορίτσια του LSU αναμένονται πώς και πώς στην διάσημη καρναβαλική παρέλαση της  Louisiana, Mardi Gras.
luisiana.jpg
Το πανεπιστήμιο του Oregon είναι ένα από τα καλύτερα αμερικανικά δημόσια πανεπιστήμια με ιδιαίτερες διακρίσεις στον τομέα της έρευνας και βρίσκεται στο Eugene του Oregon. Ιδρύθηκε το 1876.
university_1.JPG
Κάποιος πρέπει πραγματικά να πάει στην πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου του Ohio αναφέρει το college Dose. Στο συγκεκριμένο πανεπιστήξιο πήγε η Miss Teen USA του 2005, Allie LaForce.
ohio_1.JPG
Το West Texas A&M University, είναι ένα δημόσιο αμερικανικό πανεπιστήμιο στο Canyon του Texas, μία πόλη 13.000 κατοίκων 13 μίλια νότια του Amarillo των 190.000 κατοίκων.
university_2.JPG
Το πανεπιστήμιο του San Diego είναι δημόσιο πανεπιστήμιο και παρέχει 250 εκπαιδευτικά προγράμματα και 1.500 τμήματα στους 17.000 φοιτητές του. Είναι 101 ετών.
Το San Diego φημίζεται ότι έχει τα πιο όμορφα κορίτσια στις ΗΠΑ.
san_diego.jpg
Το Brigham Young University είναι αμερικανικό ιδιωτικό ερευνητικό πανεπιστήμιο στο Provo της Utah. Ανήκει στην εκκλησία του Χριστού και είναι από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά πανεπιστήμια στις ΗΠΑ. Περί τους 34.000 φοιτητές μένουν στις φοιτητικές εστίες του πανεπιστημίου.
university_4.JPG
Το αμερικανικό πανεπιστήμιο του Anderson είναι αναγνωρισμένο ιδιωτικό χριστιανικό φιλελεύθερο πανεπιστήμιο τεχνών στο Anderson της Indiana.
university_5.JPG
Το πανεπιστήμιο της California, (UCLA) είναι δημόσιο πανεπιστήμιο το δεύτερο πιο παλιό στη Νότια Καλιφόρνια, από το 1919.
university_6.JPG
Το δημόσιο πανεπιστήμιο του Wisconsin–Madison, ιδρύθηκε το 1848 και θεωρείται ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ. Το πλύσιμο των ρούχων και το φαγητό είναι δωρεάν, ενώ δίνεται δυνατότητα στους φοιτητές να κάνουν πεζοπορία, ορειβασία, τα ψώνια τους ακόμα και να δουν σινεμά. Ένα από τα προτερήματά του είναι πως βρίσκεται σε μία μικρή σχετικά πόλη, οπότε η διαμονή των φοιτητών και η προσαρμογή τους γίνεται πιο εύκολα. 
university_7.JPG
Το δημόσιο πανεπιστήμιο της California (UC). 
Την άνοιξη του 2015 το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο είχε 10 πανεπιστημιουπόλεις, 238.700 φοιτητές, προσωπικό 135.900 ατόμων και πάνω από 1,6 εκατ. αποφοίτους εν ζωή.  
university_8.JPG
Το Pacific Union College, ένα ιδιωτικό κολλέγιο τεχνών που βρίσκεται στην Napa Valley της California.
university_9.JPG
Το δημόσιο πανεπιστήμιο της Arizona στην Tucson, που ιδρύθηκε το 1885 ήταν το πρώτο στην πολιτεία..
university_exw.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια: