Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Στην Ινδία βίασαν μητέρα και κόρη μέσα σε λεωφορείο και στην συνέχεια τις πέταξαν από αυτό

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη στην Ινδία, όταν μια μητέρα και η 14χρονη κόρη της έπεσαν θύματα βιασμού μέσα σε λεωφορείο, ενώ μετά τις πέταξαν έξω από αυτό ενώ ήταν εν κινήσει!  Το κορίτσι έχασε τη ζωή του ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Πουντζάμπ. Η 38χρονη μητέρα με την 14χρονη κόρη της και τον γιο της μπήκαν στο λεωφορείο για να επισκεφτούν συγγενείς τους. Λίγο μετά την επιβίβασή τους, μια ομάδα αντρών περικύκλωσε την μητέρα και την κόρη και άρχισε να τις παρενοχλεί. Η μητέρα ειδοποίησε τον εισπράκτορα, ο οποίος αντί να τις υπερασπιστεί, άρχισε να συμμετέχει και αυτός στην κακοποίησή τους!
Σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας, η ίδια απώθησε τους κακοποιούς και έτρεξε στον οδηγό για να του ζητήσει να σταματήσει το λεωφορείο, αλλά εκείνος άρχισε να τρέχει πιο γρήγορα!
Η επίθεση συνεχίστηκε μέχρι που ο οδηγός επιβράδυνε και όταν η μητέρα προσπάθησε να κατέβει από το λεωφορείο μαζί με την κόρη της, τις έσπρωξαν και τις δύο έξω από το κινούμενο όχημα! «Κανείς δεν βοήθησε. Πρώτα έσπρωξαν την κόρη μου από το λεωφορείο, και μετά εμένα», είπε η μητέρα από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται.
Λίγο μετά το περιστατικό, ο οδηγός σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και οι δράστες δραπέτευσαν από το σημείο. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το συμβάν, ενώ ο οδηγός, ο εισπράκτορας και ένας ακόμα άντρας συνελήφθησαν λίγο αργότερα.


http://ikypros.com/?p=93608#sthash.0HIqNw3s.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: