Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Νέα υπόθεση οικονομικής φύσεως απασχολεί τον Δήμο Πάφου

Το θέμα της διαθεσιμότητας ανώτερου στελέχους του Δήμου Πάφου αναμένεται να εξεταστεί σήμερα στις 08:00 το πρωί σε συνεδρία των επικεφαλής των δημοτικών ομάδων του Δήμου Πάφου με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, ούτως ώστε να τεθεί προς ψήφιση το βράδυ της Τρίτης στην συνεδρία της ολομέλειας του Δημοτικού συμβουλίου που θα γίνει στις 18:00.

Στην καταγγελία προχώρησε ενοικιαστής δημοτικού υποστατικού.
Σύμφωνα με τον ενοικιαστή, ο ίδιος φαίνεται να επωμίστηκε το κόστος εργασιών ανακαίνισης κατόπιν συμφωνίας με το Δήμο για να του επιστραφεί το ποσό όταν ολοκληρώνονταν οι εργασίες.
Ωστόσο σύμφωνα με τον ενοικιαστή ο Δήμος υπαναχώρησε από την δέσμευση του αμφισβητώντας το ποσό που καταβλήθηκε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να σταματήσει να καταβάλει ενοίκια μέχρι να αποσβέσει το ποσό που δαπάνησε.
Ο παραπονούμενος ανέφερε ωστόσο στην Αστυνομία πως υψηλόβαθμο στέλεχος του Δήμου Πάφου τον προσέγγισε και του ζήτησε το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ για να διευθετήσει προς όφελος του ενοικιαστή την διαφορά.
Ο ενοικιαστής μάλιστα κατήγγειλε στην Αστυνομία πως σε τρεις διαφορετικές συναντήσεις τους, του επέδωσε τμηματικά το ζητηθέν ποσό, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι στην τελευταία συνάντηση που έγινε στον επίμαχο χώρο υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες για την παρουσία του λειτουργού εκεί.
Σε καταγγελία εις βάρος του ενοικιαστή προχώρησε ωστόσο στην Αστυνομία και το Ανώτερο στέλεχος του Δήμου Πάφου κατηγορώντας τον ότι τον ενοχλούσε τηλεφωνικώς απαιτώντας απ’ αυτόν χρήματα.
Η υπόθεση έχει προωθηθεί για καταχώρηση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.


http://ikypros.com/?p=97184#sthash.e8rrSqXk.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: