Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Υποτροφίες από το CIIM για το καινοτόμο πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων


Το CIIM {Cyprus International Institute of Management} γιορτάζοντας 25 έτη από την ίδρυσή του, προσφέρει υποτροφίες σε αριστούχους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης ή άλλων λόγων, δεν μπόρεσαν να σπουδάσουν.

Οι υποτροφίες αφορούν στο νέο 4ετές πρωτοποριακό πρόγραμμα του CIIM, Bachelor in Business Administration (ΒΒΑ), το οποίο προσφέρει 4  εξειδικεύσεις:
 

  • Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων (International Business Management)
  • Πληροφορική Διοίκησης Επιχειρήσεων (Business Information Technology)
  • Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα (Innovation & Entrepreneurship)
  • Χρηματοοικονομική και Διοικητική Λογιστική (Financial & Managerial Accounting)

To BBA του CIIM, του κορυφαίου Business School στην Κύπρο, συνδυάζει ακαδημαϊκή αριστεία και πρακτική εξάσκηση, προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική ανέλιξη, επιχειρηματικότητα με ηθικές αξίες και τη διοικητική επιστήμη με την κοινωνική ευθύνη.  Το πρόγραμμα ΒΒΑ προσφέρει μια απαράμιλλη φοιτητική εμπειρία σπουδών και η γλώσσα διδασκαλίας του είναι η αγγλική.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι απόφοιτοι του BBA θα έχουν ατομική βοήθεια για εύρεση εργασίας και δικτύωσή με μεγάλο αριθμό συνεργαζόμενων με το CIIM, εταιρειών και πανεπιστημίων στη Κύπρο και το εξωτερικό.
Με το ΒΒΑ, το  CIIM επεκτείνεται και στο επίπεδο πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων, έχοντας ως βάση το  υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των μεταπτυχιακών του προγραμμάτων, για τα οποία φημίζεται διεθνώς, όπως τα  προγράμματα MBA και  MPSM, που είναι τα μόνα στην Κύπρο που έχουν πετύχει τριπλή διεθνή αξιολόγηση - πιστοποίηση από ΣΕΚΑΠ- ΚΥΣΑΤΣ (Κύπρος), ΑΜΒΑ (Λονδίνο) και EPAS (Βρυξέλλες).

Για περισσότερες πληροφορίες, αιτήσεις και κριτήρια εισδοχής: Tηλ: 77 77 24 46,  email: admissions@ciim.ac.cy , web: www.ciim.ac.cy/bba. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: