Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Συμμετοχή του Δήμου Γεροσκήπου στο eHealth Week


Πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου 2015, στη Ρίγα της Λετονίας,  η συνάντηση του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος INCA (Inclusive Introduction of Integrated Care).
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το έργο, αλλά και τα μελλοντικά βήματα όσον αφορά την υλοποίηση και τη χρήση της πλατφόρμας από τους συμμετέχοντες εταίρους. Τον Δήμο Γεροσκήπου εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης, δημοτικοί λειτουργοί, ο Δρ Πανίκος Παπαγεωργίου εκ μέρους του ΙΑΣΙΣ, αλλά και τεχνολογικοί συνεργάτες της εταιρίας Interfusion.

Επιπλέον, στις 12 Μαΐου 2015 ο Δήμος Γεροσκήπου συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο για την εβδομάδα  ηλεκτρονικής υγείας (eHealth Week),  που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Μαΐου 2015 στον διεθνές εκθεσιακό χώρο Kipsala. Στο συνέδριο, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε παρουσιάσεις για τις τελευταίες εφαρμογές και συστήματα ηλεκτρονικής υγείας και να συμμετάσχουμε σε σχετικά forum. Στα πλαίσια της εβδομάδας ηλεκτρονικής υγείας παρουσιάστηκε με επιτυχία  και το έργο INCA.

 H πιλοτική εκτέλεση του προγράμματος στον Δήμο Γεροσκήπου έχει ήδη ξεκινήσει και οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται σχετικά από το Σ.Κ.Ε. Γεροσκήπου, αλλά και να επωφελούνται από την χρήση της ηλεκτρονική πλατφόρμας υγείας INCA χωρίς καμία απολύτως χρέωση.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μπορείτε να  βρείτε κάτω από τον σύνδεσμο :

Δεν υπάρχουν σχόλια: