Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ανήλικη έπεσε θύμα βιασμού από τον συμβίο της μητέρας της κι έναν φίλο του


Συγκλονισμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονου κοριτσιού στη Λευκωσία από το συμβίο της μητέρας της και ένα φίλο του, γεγονός που καταδεικνύει ότι τα τέτοιου είδους αποτρόπαια φαινόμενα προσλαμβάνουν τεράστιες διαστάσεις στον τόπο μας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 10χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού κατ' επανάληψη από 33χρονο Σύρο, συμβίο της μητέρας της, και από 30χρονο Ελληνοκύπριο φίλο του και πρώην σύντροφο της μητέρας της.
Το μαρτύριο που βίωνε η ανήλικη επανειλημμένως στα χέρια των δύο αντρών, αποκάλυψε στη γιαγιά της, η οποία, προ δύο 24ώρων, προχώρησε άμεσα σε καταγγελία στην Αστυνομία.
Η 10χρονη ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, όσα τραγικά βίωνε, στα χέρια των βιαστών της, ανήμπορη να αντιδράσει.
Οι ανακριτές έλαβαν και οπτικογραφημένη κατάθεση από την ανήλικη, ενώ εντός της μέρας προχώρησαν στη λήψη καταθέσεων και από άλλα πρόσωπα.
Ιατροδικαστική εξέταση διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και η έκθεσή της βρίσκεται στα χέρια των ανακριτών. 
Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε, την ίδια ώρα, η Αστυνομία για εντοπισμό  τόσο του 33χρόνου Σύρου, όσο και του 30χρονου Ελληνοκύπριου, εναντίον των οποίων εκκρεμούν  εντάλματα σύλληψης. Τα ίχνη και των δύο, ωστόσο, δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές. 

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/253981/ypothesi-seksoualikis-kakopoiisis-10xronis-eksetazoun-oi-arxes#sthash.bG4lNekH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: