Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Στους 50 κορυφαίους του κόσμου ο Μάρκος Παγδατής

Στους 50 καλύτερους του κόσμου επιστρέφει ο Μάρκος Παγδατής μετά από περίοδο 2 χρόνων (από τις 30 Σεπτεμβρίου 2013), μετά την καλή παρουσία που είχε το τελευταίο διάστημα με πιο πρόσφατη τη θετική του εμφάνιση στο Γουίμπλεντον.



Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αντισφαιριστή, μετά από μια δυνατή και επιτυχημένη παρουσία στο All England Club όπου κέρδισε τον Donald Young και στη συνέχεια τον John Millman στο 2ο γύρο, ο Μάρκος ανέβηκε έξι θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, κατακτώντας τη θέση No.48.
Ο Μάρκος Παγδατής θα ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα στο San Marino για τη συμμετοχή του στο Davis Cup – Group III το οποίο αρχίζει την Τετάρτη.
Ο Παγδατής βρίσκεται πολύ σε κοντά σε ένα καθοριστικό σημείο της καριέρας του, καθώς απέχει μόλις δύο νίκες στα ατομικά για να ξεπεράσει το ρεκόρ που κατέχει μέχρι σήμερα ο Bjorn Borg, για τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στην ιστορία του Davis Cup (33 συνεχόμενα παιχνίδια). Το Davis Cup αρχίζει στις 15 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 18 Ιουλίου και διεξάγεται σε γήπεδα με χωμάτινη επιφάνεια, στο Centro Tennis Cassa di Risparmio του San Marino.


http://ikypros.com/?p=110640#sthash.u6Oqitt5.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: