Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Το Σάββατο ο κολυμβητικός μαραθώνιος αγάπης στα Δημοτικά Μπάνια

"Για να απολαμβάνουν, τη μαγεία της θάλασσας και άτομα με κινητικά προβλήματα...", τόνισε ο πρόεδρος των κολυμβητών, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

         Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετούς κολυμβητές , οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου, στις 8.30 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό τα Δημοτικά Μπάνια, μέχρι το ξενοδοχείο Αμαθούς, ο καθιερωμένος κολυμβητικός μαραθώνιος, των χειμερινών κολυμβητών του σωματείου "Βρυσουθκια Κέλπετρη".  
      Στον κολυμβητικό μαραθώνιο, θα βοηθήσουν εθελοντικά και ναυαγοσώστες με τα τζετ σκι τους, ενώ σκάφος της λιμενικής,θα συνοδεύει για ασφάλεια τους κολυμβητές,οι οποίοι θα κολυμπήσουν μια απόσταση τριών χιλιομέτρων μέσα στο νερό. Ο σκοπός του μαραθωνίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου "Βρυσούθκια Κέλπετρη", Ματθαίο Ιεροκηπιώτη είναι ιερός, αφού συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια, για την εγκατάσταση ειδικού αναβατορίου , έτσι ώστε να απολαμβάνουν τη μαγεία της θάλασσας και άτομα με κινητικά προβλήματα. Για αυτό ακριβώς το λόγο,  όσοι κολυμβητές θέλουν, θα μπορούν να κάνουν μια συμβολική εισφορά πέντε ευρώ και θα λαμβάνουν, ως δώρο μια μπλούζα και ένα καπελάκι, του σωματείου. Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: "Για να ενημερώσω τον κόσμο που μας ρωτά συνεχώς,  μπορώ να σας αναφέρω επίσημα ότι, το Διοικητικό μας Συμβούλιο έχει ήδη παραγγείλει το αναβατόριο και υπολογίζουμε, μέχρι το τέλος Ιουλίου, με αρχές Αυγούστου, να μπορέσουμε να το εγκαταστήσουμε. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού, το έχουμε ήδη εξασφαλίσει, όμως με τη βοήθεια των φίλων κολυμβητών και όχι μόνο πιστεύω ακράδαντα,  ότι το Σάββατο θα καλύψουμε το ποσό που απαιτείται και θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: