Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Τρεις συλλήψεις στην Λεμεσό για ναρκωτικά

Τρία πρόσωπα για κατοχή μεθαμφεταμίνης και κάνναβης συνέλαβε η ΥΚΑΝ Λεμεσού.
Η πληροφορία που δόθηκε στην ΥΚΑΝ Λεμεσού ήταν συγκεκριμένη και έτσι μέλη της Υπηρεσίας έθεσαν υπό παρακολούθηση αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 36χρονη και 32χρονη και οι δύο από το Ιράν.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, ανέφερε ότι στο πίσω μέρος του καθίσματος του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν επτά νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν μεθαμφεταμίνη βάρους περίπου 675 γραμμαρίων, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Όπως η 36χρονη παραδέχθηκε, επρόκειτο για μεθαμφεταμίνη την οποία θα μετέφερε σε συγκεκριμένο σημείο στη Λεμεσό κατόπιν οδηγιών άντρα 22 ετών από τη Συρία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Στην οικία της εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και κοκαϊνης.
Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία και στον 22χρονο φερόμενο ως εγκέφαλο, ο οποίος συνελήφθη στην οικία όπου φιλοξενείται. Κατά την έρευνα στην οικία ανευρέθηκαν μέσα σε ρούχινη τσάντα 4285 ευρώ, ποσό το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Η 32χρονη οδηγός αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση.
Ο Στέλιος Σεργίδης, είπε ότι πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη ουσία η οποία φέρει γρήγορα εξάρτηση και άκρως επικίνδυνες συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία.
Σημείωσε επίσης ότι ο εντοπισμός της ουσίας αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της ΥΚΑΝ λόγω του αυξημένου αριθμού χρηστών που αιτείται θεραπείας λόγω της συγκεκριμένης ουσίας. 


http://www.sigmalive.com/news/local/251453/xeiropedes-se-treis-gia-posotita-methamfetaminis-kai-kannavis#sthash.FkXwTVwo.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: