Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Αρχίζουν οι εργασίες για επιδιόρθωση του μώλου στην Κερύνεια

Στα μέσα του Αυγούστου αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες επιδιόρθωσης του μώλου στο κατεχόμενο λιμάνι της Κερύνειας.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην τ/κ εφημερίδα “Κίπρις” με τίτλο “Οι προσφορές για τον μώλο στον Αύγουστο” σε δηλώσεις του ο “υφυπουργός” τουρισμού των κατεχομένων Σαχάπ Ασίκογλου είπε ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με όλα τα “αρμόδια” τμήματα ώστε να αρχίσει η διαδικασία των προσφορών με απώτερο στόχο να αρχίσουν οι εργασίες επιδιόρθωσης την δεύτερη βδομάδα του Αυγούστου.

Όπως ανέφερε ο Ασίκογλου, μετά τις συσκέψεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν εντός ημερών αργότερα θα πραγματοποιηθεί και επιτόπου αξιολόγηση της κατάστασης του μώλου ενώ για τις εργασίες υπάρχει κονδύλι ύψους 500 χιλιάδων ευρώ από το λεγόμενο ταμείο τουρισμού.
“Αν χρειαστούμε περισσότερα λεφτά τότε θα απευθυνθούμε σε άλλα “υπουργεία” ή και στην επιτροπή βοήθειας της Τουρκία” είπε.
Εξάλλου σε δηλώσεις του ο “πρόεδρος” του λεγόμενου συνδέσμου τουριστικών πρακτορείων Ορχάν Τολούν είπε ενώ όλες οι “κυβερνήσεις” υπόσχονταν ότι θα γίνουν εργασίες εντούτοις μέχρι στιγμής κανέναν βήμα δεν έγινε με αποτέλεσμα να καταστραφεί μεγάλο μέρος του μώλου.
Είπε ακόμα ότι η κατάσταση αυτή δεν βοηθά στην προώθηση του τουρισμού ενώ οι τουρίστες αποφεύγουν να επισκεφτούν την περιοχή αφού είναι επικίνδυνη.


http://ikypros.com/?p=112743#sthash.jLCnJ4aF.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: