Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Γοητευτική η πρώτη Κυρία του Μεξικού


Αστείρευτος, ανεξάντλητος, λάτρης του ωραίου φύλου... Ο Φρανσουά Ολάντ, αφού «έσωσε» την Ελλάδα, επέστρεψε στις καθημερινές του «ενασχολήσεις». Μία από αυτές είναι και οι γυναίκες. Οι ωραίες γυναίκες... 




Όπως λόγου χάρη η πρώτη κυρία του Μεξικού, Αντζέλικα Ριβέρα, η οποία έδωσε το «παρών» με το σύζυγό της στην Ημέρα της Βαστίλλης, σε μια εντυπωσιακή τελετή που διοργάνωσε η γαλλική κυβέρνηση.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η κυρία Ριβέρα, η οποία εμφανίστηκε με ένα... ουάου -που θα έλεγε και ο Γιάνης Βαρουφάκης- «κόκκινο της φωτιάς» φόρεμα, κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση. Ιδιαίτερα ο πρόεδρος της Γαλλίας τα... έδωσε όλα! Ήταν ασυγκράτητος. 

Σαν τον... ταύρο που βλέπει κόκκινο και αφηνιάζει, ο Φρανσουά Ολάντ έφτασε στο σημείο να... ρισκάρει διπλωματικό επεισόδιο με το Μεξικό, όταν ασπάστηκε με το δικό του μοναδικό τρόπο την πρώτη κυρία του Μεξικού. 

Και αν ο Μεξικανός πρόεδρος δεν αποδεικνυόταν διπλωμάτης και ψύχραιμος, συγκρατώντας διακριτικά τον πρόεδρο Ολάντ, όταν εκείνος ασπαζόταν την εντυπωσιακή σύζυγό του, ενδεχομένως σήμερα να μιλάγαμε για... πραγματικό διπλωματικό επεισόδιο. Μην ξεχνάμε ότι ο πόλεμος της Τροίας ξεκίνησε για μία γυναίκα. Την ωραία Ελένη. Στην περίπτωσή μας, η γυναίκα είναι εξίσου ωραία, αλλά ονομάζεται Αντζέλικα.

Ο Γάλλος πρόεδρος δεν «ξεκόλλησε» από πάνω της. Της έπιασε το χέρι, την πλησίαζε στο πρόσωπο, της έλεγε αστεία για να γελάει και όλα αυτά, ενώ ο Μεξικανός πρόεδρος προσπαθούσε να την διατηρήσει στην... περιοχή του, βάζοντας το χέρι του γύρω από τη μέση της. Η αλήθεια είναι ότι η κυρία Ριβέρα ξεχώριζε σαν... κόκκινος φάρος ανάμεσα στα συντηρητικά φορέματα και κοστούμια των υπολοίπων προσκεκλημένων.

Ποια είναι όμως η κυρία που τράβηξε πάνω της όλα τα φλας; Η Αντζέλικα Ριβέρα ήταν πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτικές σαπουνόπερες. Όσοι και όσες ήταν φαν του... αθλήματος, την έχουν «γνωρίσει» μέσα από τα σίριαλ που προβάλλονταν κατά κόρον από τα ελληνικά κανάλια. Η Αντζέλικα ήταν παντρεμένη επί 14 χρόνια με τον τηλεοπτικό παραγωγό, Χοσέ Αλμπέρτο Κάστρο. 

Πήρε διαζύγιο το 2007, ενώ τον ίδιο χρόνο πέθανε η πρώτη σύζυγος του Μεξικανού προέδρου Νιέτο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τρία χρόνια αργότερα, στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ για την πολιτεία του Μεξικού, της οποίας ήταν τότε κυβερνήτης ο Πένια Νιέτο. Παντρεύτηκαν το 2010, σε μια λαμπρή τελετή στον ιστορικό καθεδρικό ναό της Τολούκα.

Σαν σενάριο σαπουνόπερας μοιάζει, όμως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα, για να φτάσουμε το 2015, στη μεγάλη γιορτή της Βαστίλλης, όπου η άλλοτε πρωταγωνίστρια της TV, αποτέλεσε το... αντικείμενο του πόθου του Φρανσουά Ολάντ, έστω και για λίγη ώρα και υπό τη διακριτική, αλλά σίγουρα αυστηρή επιτήρηση του κ. Νιέτο.




http://www.protothema.gr/world/article/493464/mexicana-hollande/

Δεν υπάρχουν σχόλια: