Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Άνοιξαν πυρ στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ


Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον μίας ομάδας ανθρώπων σε έναν δρόμο κοντά στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, στη Βαλτιμόρη, ανέφερε σήμερα η αστυνομία.

Δύο ένοπλοι βγήκαν από δύο ανοιχτόχρωμα βαν και άρχισαν να πυροβολούν τους ανθρώπους λίγο πριν από τις 11.00 μ.μ. της Τρίτης (06:00 της Τετάρτης ώρα Ελλάδας), ανέφερε σε δήλωσή της η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης.
Ένας άνθρωπος ανακοινώθηκε ότι σκοτώθηκε επί τόπου και ένας άνδρας και μία γυναίκα υπέκυψαν ενώ λάμβαναν ιατρική βοήθεια, ανέφερε η αστυνομία. Το τέταρτο θύμα, μία γυναίκα, νοσηλεύεται.
Η αστυνομία κάλεσε όσους βρίσκονται στην περιοχή να είναι προσεκτικοί, ενώ έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τη σύλληψη των ενόπλων.
Η Baltimore Sun ανέφερε πως πριν από πέντε ημέρες είχαν ριφθεί πυροβολισμοί εναντίον ενός οχήματος που κινείτο στην περιοχή του ίδιου συγκροτήματος κτιρίων.


Πηγή - ΑΜΠΕ
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/247781/enoploi-anoiksan-pyr-konta-sto-panmio-tou-merilant-3-nekroi#sthash.ALT9r9Oz.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: