Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ο Μάρκος Παγδατής θα συμμετάσχει σε τουρνουά στη Νότιο Αμερική

Ο Κύπριος τενίστας Μάρκος Παγδατής θα πραγματοποιήσει αυτή την εβδομάδα το πρώτο του ταξίδι στη Νότιο Αμερική από το 2004, ούτως ώστε να συμμετάσχει στο τουρνουά Claro Όπεν, σε σκληρή επιφάνεια, στη Μπόκοτα της Κολομβίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Παγδατή σε τουρνουά του ATP World Tour στη Νότιο Αμερική, έχοντας ήδη στο ενεργητικό τρία ATP Challenger στη Βραζιλία, πριν από 10 χρόνια περίπου.

Στον εναρκτήριο αγώνα, ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει τον Alejandro Gomez, No.698 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε επίπεδο ATP.
Σε περίπτωση που ο Μάρκος φτάσει τα προημιτελικά, πιθανότατα θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Νο.2 του ταμπλό, Bernard Tomic ο οποίος υπερασπίζεται και τον τίτλο.
Ο Κύπριος τενίστας πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε γήπεδα με γρασίδι, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Νότινγχαμ και στον 3ο γύρο του Wimbledon.
Η πρόσφατη εκρηκτική πορεία του Παγδατή είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή του στους 50 κορυφαίους του κόσμου στο  Emirates ATP Rankings, για πρώτη φορά από το 2013. 


http://ikypros.com/?p=112362#sthash.iFSEuTzX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: