Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η “Spyrou Hotels” μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων “ΣΕΤΕ”


ΗSpyrou Hotels” ως πλήρες και ενεργό μέλος του ΣΕΤΕ αξιοποιεί όλες τις υπηρεσίες και δυνατότητες του Συνδέσμου ώστε να αναλύει την τουριστική αγορά και τις τάσεις της. Συνθέτει και εφαρμόζει Στρατηγικούς Σχεδιασμούς Ανάπτυξης του Μάρκετινγκ Προορισμού σε τρόπον ώστε να επωφελείται πρωτίστως ο προορισμός της Σκοπέλου και να διευρύνεται η παραγωγικής της βάση.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ιδρύθηκε το 1991, ύστερα από τη συνάντηση 9 επιχειρηματιών του ευρύτερου τουριστικού χώρου στο ELOUNDA MARE για να συζητήσουν για την πορεία του ελληνικού τουρισμού.

Η αδυναμία της Πολιτείας να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα του τομέα και να χαράξει μακρόπνοη στρατηγική, η έλλειψη εκπροσώπησης των επιχειρηματιών του τουρισμού και η αδράνειά τους στην ανάληψη πρωτοβουλιών, δημιουργούσαν κίνδυνο υποβάθμισης του τουριστικού προϊόντος και μείωσης της ανταγωνιστικότητας της χώρας.

Κρίθηκε, επομένως, αναγκαία η συνένωση των τουριστικών επιχειρήσεων που χαρακτηρίζονταν από υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, σε ένα φορέα που θα εξέφραζε δυναμικά τις θέσεις του τομέα και θα κάλυπτε το κενό της εκπροσώπησης. Έτσι, δημιουργήθηκε ο ΣΕΤΕ ο οποίος στα επόμενα χρόνια θα στήριζε και θα προωθούσε τις θέσεις του ελληνικού τουρισμού, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: