Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

17χρονος Λιβανέζος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πτώση από μοτοσικλέτα



Νεαρός 17 χρόνων από το Λίβανο νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μεταφέρθηκε ύστερα από τραυματισμό του, όταν έπεσε από μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ομοεθνής του, στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18.30 χθες το απόγευμα ο αξιωματικός υπηρεσίας της ΑΔΕ Αμμοχώστου ενημερώθηκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ότι ένας 17χρονος από το Λίβανο νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.


Μέλη του ΤΑΕ και της Τροχαίας Αμμοχώστου άρχισαν να διερευνούν τις συνθήκες τραυματισμού του νεαρού και τελικά διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 05.00 χθες τα ξημερώματα 17χρονος από το Λίβανο, επισκέπτης στην Αγία Νάπα, οδηγούσε μοτοποδήλατο σε πάροδο του Δήμου, έχοντας ως επιβάτη 17χρονο επίσης από το Λίβανο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε λακκούβα που βρισκόταν εντός του δρόμου στην δεξιά πλευρά, σύμφωνα με την πορεία του και στη συνέχεια να προσκρούσει στη λίνια του πεζοδρομίου.

Αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν οι δύο νεαροί να εκτιναχθούν από τη μοτοσικλέτα, να πέσουν στην άσφαλτο και να τραυματιστούν. Οι δύο 17χρονοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου ο οδηγός του μοτοποδηλάτου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Ωστόσο ο επιβάτης λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου χειρουργήθηκε με κρανιοτομή και η κατάσταση του θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι και οι δύο νεαροί δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: