Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Δείτε γιατί 25χρονη Κινέζα μαχαίρωσε ιδιοκτήτη διαμερίσματος

Υποθέσεις τραυματισμού, διενέργεια πράξεων που οδηγούν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, μαχαιροφορία και επίθεση διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα εναντίον 25χρονης Κινέζας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μία σήμερα τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στη Λάρνακα, 25χρονη από την Κίνα που συζεί με Ελληνοκύπριο ενοχλήθηκε από τη φασαρία που προκαλείτο από παρέα που βρισκόταν σε διαμέρισμα στον πιο κάτω όροφο.
Η κοπέλα, κρατώντας στα χέρια δύο κουζινομάχαιρα, κατέβηκε στον κάτω όροφο προκειμένου να κάνει παρατήρηση στους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος και την παρέα τους για τη φασαρία που δημιουργούσαν.
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, 24 χρόνων από τη Λάρνακα, επενέβη για να πάρει από την 25χρονη ένα από τα μαχαίρια που κρατούσε, ωστόσο αυτή τράβηξε το μαχαίρι απότομα με αποτέλεσμα να κόψει τον αντίχειρα του χεριού του.
Ο νεαρός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και κρατήθηκε προκειμένου να υποβληθεί σήμερα το πρωί σε χειρουργική επέμβαση.
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Λάρνακας και μετά την εξασφάλιση εντάλματος σύλληψης της 25χρονης, η κοπέλα συνελήφθη και κρατείται στα αστυνομικά κρατητήρια.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: