Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Πάφος. 30χρονος κατέληξε δύο μέρες στο κελί για την ληστεία καταστήματος αποστολής χρημάτων



Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονου, από τη Βουλγαρία, σε σχέση με τη ληστεία που διαπράχθηκε στην Πάφο στις 17 Αυγούστου εις βάρος καταστήματος αποστολής χρημάτων στη Λεωφόρο Ελλάδος.

Ο 30χρονος, που αναζητείτο από την Αστυνομία, συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες ενώπιον της δικαιοσύνης.

Για την ίδια υπόθεση ανανεώθηκε η κράτηση και του 39χρονου που είχε συλληφθεί την ημέρα της ληστείας.

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ανανέωσε στις 24 Αυγούστου για άλλες τέσσερις ημέρες το διάταγμα κράτησης 39χρονου, από τη Βουλγαρία, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Αρχικά το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης 6 ημερών στις 18 Αυγούστου εναντίον του 39χρονου που συνελήφθη στις 17 του μηνός  λίγο μετά τις 20:00 σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας εις βάρος καταστήματος αποστολής χρημάτων στη Λεωφόρο Ελλάδος.

Η ληστεία διεπράχθη στις 12.35 το μεσημέρι της 17ης Αυγούστου, όταν ενώ 80χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στην Πάφο κρατούσε στα χέρια του χρηματικό ποσό, άγνωστος άνδρας του επιτέθηκε και κατάφερε και του το απέσπασε. Στη συνέχεια ο δράστης εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός.

Η Αστυνομία μετά τη ληστεία κάλεσε για ανάκριση αριθμό προσώπων και αξιολόγησε πληροφορίες και στοιχεία που εξασφάλισε και ακολούθως προχώρησε στη σύλληψη του 39χρονου.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Σημαντική ήταν η μαρτυρία προσώπων που είδαν τον ληστή να εξέρχεται του καταστήματος καθώς επίσης σημαντική ήταν και η μαρτυρία του θύματος. Ο δράστης έφερε μεγάλο τατουάζ στην ωμοπλάτη.

Αργά το απόγευμα της ιδίας μέρας, αυτός εντοπίστηκε από αστυνομικό και συνελήφθη ενώ όλο αυτό το διάστημα αναζητείτο και δεύτερο πρόσωπο που τελικά συνελήφθη.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: