Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 32χρονος. Έκλεψε ταξί και προκάλεσε ζημιές σε δεκάδες αυτοκίνητα



Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας νοσηλεύεται 32χρονος, ο οποίος χθες το απόγευμα έκλεψε ταξί από ξενοδοχείο στην Πάφο, και κατά τη διάρκειά καταδίωξής του από την Αστυνομία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον 18 αυτοκίνητα, μέχρι να ακινητοποιηθεί παρά τον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος είχε ζητήσει από οδηγό ταξί να τον μεταφέρει από την Πάφο στη Λευκωσία, ωστόσο αυτός αρνήθηκε. Όταν ο οδηγός του ταξί κατέβηκε από το όχημα για να μεταφέρει τις αποσκευές τουρίστα που εξυπηρετούσε, ο 32χρονος βρήκε την ευκαιρία και μπήκε στη θέση του οδηγού και έκλεψε το ταξί.

Ακολούθησε καταδίωξη του στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού από περιπολικά της Αστυνομίας που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, με τον 32χρονο να προσπαθεί να διαφύγει κτυπώντας παράλληλα με το ταξί σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην πορεία του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί οποιοσδήποτε σοβαρά.

Στο ύψος του Αγίου Τύχωνα, ο 32χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει σε χαντάκι και ο ίδιος να συλληφθεί.

Οδηγήθηκε στην Τροχαία όπου του έγινε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ενώ εξετάστηκε από ψυχίατρο ο οποίος έδωσε εντολές όπως μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας για νοσηλεία.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: