Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

61χρονος οδηγούσε στουπί στο μεθύσι. Νεαρός "πετούσε" με το αυτοκίνητό του



Δύο άτομα, ένα στη Λεμεσό και ένα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, συνέλαβε η Αστυνομία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και υπερβολική ταχύτητα.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 61χρονος στη Λεμεσό.
Ο 61χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 114 μg% αντί 22 μg% που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 105 μg% αντί 22 μg%.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 61χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας. Ο 61χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Εξάλλου, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου ανέκοψαν τα μεσάνυχτα για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε 19χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με ταχύτητα 174 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ.

Ο 19χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 24 μg% αντί 9 μg% που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 14 μg% αντί 9 μg%.

Ο 19χρονος θα κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: