Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

68χρονη Ρωσίδα φαίνεται να διέπραξε δέκα φόνους

Αυτή η γυναίκα φαίνεται να έχει διαπράξει δέκα φόνους στην Ρωσία. Ο σύζυγός της αγνοείται από το 2005.
Η 68χρονη Ρωσίδα Tamara Samsonova, από την Αγία Πετρούπολη, συνελήφθη και ανακρίνεται από την αστυνομία, ως ύποπτη για την διάπραξη δέκα ανεξιχνίαστων φόνων μέσα σε δύο δεκαετίες. Η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη της δολοφόνου μετά από βίντεο ασφαλείας στο οποίο η 68χρονη φαίνεται να μεταφέρει το διαμελισμένο πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας μέσα σε σακούλες σκουπιδιών.

Μετά από αυτό το φρικιαστικό βίντεο, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο διαμέρισμα της γυναίκας και βρήκε τα ημερολόγια που κρατούσε, στα οποία περιγράφει, τουλάχιστον δέκα φόνους που έχει διαπράξει, τον τρόπο που τεμάχιζε τα πτώματα των θυμάτων της και πώς μετά τα διασκόρπιζε σε διάφορα σημεία της πόλης. Τα ημερολόγια της στυγερής δολοφόνου περιγράφουν τους φόνους σε τρεις γλώσσες, Ρωσικά, Αγγλικά και Γερμανικά!
Μετά από αυτά τα ευρήματα η γυναίκα έχει συλληφθεί και ανακρίνεται σε μια προσπάθεια της αστυνομίας να συνδυάσει τους φόνους που διέπραξε η Samsonova με μια σειρά φόνων που έχουν συμβεί στην Αγία Πετρούπολη τα τελευταία είκοσι χρόνια και παραμένον ανεξιχνίαστοι.
Δύο ενοικιαστές της 68χρονης, που διέμεναν σε δωμάτιο που αυτή νοίκιαζε μέσα στο διαμέρισμά της και έχουν εξαφανιστεί, φαίνεται ότι είναι ανάμεσα στα θύματά της, μετά από διένεξη που είχαν μαζί της ενώ όπως δείχνουν τα στοιχεία η 68χρονη είναι η δολοφόνος και του συζύγου της.
Το 2005 η Tamara Samsonova δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση του συζύγου της, ο οποίος έκτοτε αγνοείται αφού δεν έχει βρεθεί ούτε νεκρός, ούτε ζωντανός.
Κατά την έρευνα της αστυνομίας στο διαμέρισμα της 68χρονης, εκτός από τα ημερολόγια που βρέθηκαν, βρέθηκε επίσης, ένα μαχαίρι, ένα πριόνι, βιβλία μαύρης μαγείας και αστρολογίας καθώς και κηλίδες από αίμα μέσα στο μπάνιο. Όταν η δολοφόνος ρωτήθηκε για το επάγγελμά της, απάντησε ότι είναι απόφοιτος της Ακαδημίας μπαλέτου Vaganov, αλλά, αργότερα δήλωσε ότι είναι συνταξιούχος υπάλληλος ξενοδοχείου.
Κατά την διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκε την διάπραξη των φόνων, αλλά αρνείται, προς το παρόν, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: