Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ActivePaphos - Ενίσχυση του «Παντοπωλείου Αγάπης» του Δήμου Γεροσκήπου

Την Τέταρτη 5 Αύγουστου 2015, παραδόθηκαν στο Παντοπωλείο Αγάπης του Δήμου Γεροσκήπου τρόφιμα καθώς και είδη πρώτης ανάγκης, αρκετά για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες 75 οικογενειών για περίπου 15 μέρες.
Η συνεισφορά αυτή ήταν απόρροια της επιτυχημένης διοργάνωσης ActivePaphos μια συνδιοργάνωση των εταιρειών Provisionv for Sports και Geisha Productions σε συνεργασία με το Round Table 7 Πάφου και την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πάφος 2017.
Το ActivePaphos πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου στην Δημοτική παραλία Γεροσκήπου, Ατλαντίδα και περιλάμβανε τον Μαραθώνιο Beach Aerobic, τον διαγωνισμό Fittest of Paphos, επιδείξεις, καθώς και άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Γεροσκήπου.

Βασικοί συντελεστές της εκδήλωσης ήταν όλα τα γυμναστήρια της Πάφου (Aesthetics, AquaMare, AthletesPerformance, BodyArt, Cybex, Energy, Gymnastika, Platinum, Poseidonio, TowerFitness, StarFitness, VenusGym, VigourGym, ΣχοληχορουStudio 6, toPaphosMuayThaiKickboxingAcademy και PeyiaPrivateInstitute).

Αιμοδότες της διοργάνωσης ήταν οι Χορηγοί: Neapolis University, Alea Café Lounge Bar και οι υπεραγορές Θεοφάνης καθώς επίσης και τα Famous Sports, Green Forest, Loucas Optical, QualityTshirts, Petros Stylianakis Photography, το κατάστημα Kinky και Χ-EyesSunglassShop.

Σημαντική ήταν η συμβολή των χορηγών επικοινωνίας Prestige, MoiOstrov και τo ραδιόφωνο RockFm. 

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του Δημοτικού Συμβουλίου για τη στήριξη, εκφράζοντας την ευχή η κίνηση αυτή να βρει μιμητές. Τέτοιες ενέργειες, ανέφερε, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: