Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Τραγωδία. 47χρονος Κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο



Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 09:00 περίπου το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, ανέφερε ο υπεύθυνος της τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτης.


Νεκρός είναι ο Πολύκαρπος Βλάχος, ηλικίας 47 ετών, συνοδηγός του οχήματος, και τραυματίας ο οδηγός του οχήματος Βάσος Ηρακλέους.




Σύμφωνα με τον κ. Ψαθίτη, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 09:00 περίπου το πρωί όταν 53χρονος Ρουμάνος, ο οποίος οδηγούσε ημιφορτηγό όχημα στο δρόμο Λεμεσού-  Πάφου προς Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά το ΧΑ- Ποτάμι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σαλούν, το οποίο βρισκόταν εκεί λόγω μηχανικής βλάβης.


“Από το δυστύχημα ένα πρόσωπο το οποίο επέβαινε του σαλούν εγκλωβίστηκε μέσα και λόγω της πυρκαγιάς, που ξέσπασε αμέσως μετά το δυστύχημα δυστυχώς, βρήκε τραγικό θάνατο”, είπε.


Πρόκειται συνέχισε, ο κ. Ψαθίτης, για 47χρονο Ελληνοκύπριο.


Από το όχημα, όπως σημείωσε ο υπεύθυνος της τροχαίας Πάφου, κατέβηκε ο οδηγός του οχήματος για να ελέγξει την μηχανική βλάβη.


Ο οδηγός του οχήματος διακομίσθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.


Σύμφωνα με τον κ. Ψαθίτη, ο οδηγός του ημιφορτηγού οχήματος, ο 53χρονος Ρουμάνος, βρίσκεται στον αστυνομικό σταθμό Πάφου και ανακρίνεται.


Ο κ. Ψαθίτης είπε πως μόλις έγινε το δυστύχημα ξέσπασε πυρκαγιά και πως η Αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα από τον οδηγό του οχήματος, ότι μέσα στο όχημα βρίσκεται και δεύτερο πρόσωπο.


Η πυροσβεστική ακολούθως έσπευσε επί τόπου στην σκηνή, κατέσβησε άμεσα την πυρκαγιά, αλλά ήδη ήταν αργά.


Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, ενώ εξετάζεται κατά πόσο ο οδηγός του ημιφορτηγού έτρεχε με ταχύτητα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα στο σαλούν όχημα και ο οδηγός κατέβηκε στο πίσω κάθισμα προκειμένου  να βρει τα εργαλεία του οχήματος  για να το επιδιορθώσει.


Το θύμα - ο 47χρονος συνοδηγός του οχήματος- εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο προκειμένου να συνεννοηθεί για το πού βρίσκονταν τα εργαλεία. Μόλις ο οδηγός του οχήματος που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, είδε το ημιφορτηγό να έρχεται προς τα πάνω τους αμέσως πετάχτηκε έξω και χτύπησε στο κιγκλίδωμα προκειμένου να προστατευθεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από μόνος του.


Την ίδια τύχη ωστόσο δεν είχε ο 47χρονος συνοδηγός, ο οποίος μετά την σύγκρουση και το ξέσπασμα της πυρκαγιάς εγκλωβίστηκε στο όχημα και δεν πρόλαβε να εξέλθει.


Τη σκηνή επισκέφτηκε και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους αλλά και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, της τροχαίας και του Αρχηγείου Αστυνομίας.


Ο 53χρονος οδηγός του ημιφορτηγού συνελήφθη.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θλίψη και οδύνη επικρατεί στην οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας Αμμόχωστου με το άγγελμα της είδησης του τραγικού θανάτου σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Πόλυ Βλάχου, «του υπέροχου αυτού ποδοσφαιριστή και ανθρώπου, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα από το 1991 έως το 1995, τυγχάνοντας ξεχωριστής αγάπης και εκτίμησης από όλους τους Σαλαμιναίους», όπως αναφέρεται, σε ανακοίνωση, του Σωματείου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλος ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Πόλυ Βλάχου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Πάρι Ανδρέου, θα παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος, ενώ παράλληλα καλεί και τον κόσμο της Σαλαμίνας να παρευρεθεί και να πει το ύστατο χαίρε στον Πόλυ Βλάχο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ανακοινώνει, τέλος, ότι στον μεθαυριανό φιλικό αγώνα με το ΘΟΪ Λακατάμιας στο στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή, θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 47 χρόνων.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει σήμερα σε ολόκληρη την Κύπρο, ο άδικος χαμός του 47χρονου Πολύκαρπου Βλάχου, που κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο.

Βαθύτατη θλίψη εκφράζουν ο Υπουργός Οικονομικών, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών και όλο το προσωπικό του Τμήματος Τελωνείων για τον άδικο χαμό του Πολύκαρπου Βλάχου, εργαζόμενου στο Τμήμα Τελωνείων, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα εν ώρα καθήκοντος κατά τη διάρκεια μετάβασής του από το Τελωνείο Λεμεσού στο σημείο διέλευσης Κάτω Πύργου.
“Ο Υπουργός Οικονομικών, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών και όλο το προσωπικό του Τμήματος Τελωνείων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη τους για τον άδικο θάνατο του συναδέλφου και εκφράζουν την ειλικρινή συμπάθεια και τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων.
Η ημέρα και ώρα της κηδείας του εκλιπόντος, η οποία με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών θα γίνει δημοσία δαπάνη, θα ανακοινωθούν αργότερα, καταλήγει η ανακοίνωση.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πόλυ Βλάχου για τον αδόκητο και τραγικό θάνατο του δικού τους ανθρώπου, εκφράζουν ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ.

Σε ανακοίνωση του, ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει ότι ο Πόλυς Βλάχος διετέλεσε ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και αγωνίστηκε με την γαλαζοκίτρινη φανέλα, την περίοδο 1991-92.

«Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», καταλήγει.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: