Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Στο κελί ο Χουσεΐνοφ για τον φόνο του Αζέρου δημοσιογράφου!


Ο αρχηγός της Γκαμπάλα, Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία για συνέργεια στον φόνο του Αζέρου δημοσιογράφου, Ρασίμ Αλίγεφ.


Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ του εξωτερικού, ο αρχηγός της Γκαμπάλα (αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League), ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας μετά το συμβάν, κρίθηκε προφυλακιστέος και αντιμετωπίζει την κατηγορία για συνέργεια σε φόνο.


Ο Χουσεΐνοφ απολογήθηκε στον εισαγγελέα για το περιστατικό και δεν φαίνεται να τον έπεισε για τις προθέσεις του, αφού φέρεται να γνώριζε για την δολοφονική επίθεση στον Αλίγιεφ και δεν έκανε το παραμικρό για να σταματήσει την επίθεση, που είχε τραγική κατάληξη.

Κρίθηκε προφυλακιστέος και αν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης από 8 έως 12 χρόνια. Πάντως, ο δικηγόρος του άσκησε έφεση κατά της απόφασης για την προφυλάκιση και μένει να δούμε αν θα έχει τύχη ή θα μείνει στην φυλακή.


Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη ο ξάδερφος του Χουσεΐνοφ, Ελσάν Ισμαΐλοφ, ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία. Ο συλληφθείς είναι 21 ετών και είναι ποδοσφαιριστής. Στην κατάθεση που πρόλαβε να δώσει, ο Αλίγεφ είχε αναφέρει ότι ο άνδρας ο οποίος του τηλεφώνησε και τον απείλησε, είχε δηλώσει ξάδερφος του Χουσεΐνοφ! Ένα στοιχείο που οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του Ισμαΐλοφ.

Ο άτυχος ρεπόρτερ, μίλησε για το περιστατικό λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή και μεταξύ άλλων είπε πως «πήγα στο ραντεβού και περίμεναν 5-6 άνθρωποι. Μου όρμησαν και άρχισαν να με χτυπάνε παντού. Πήραν το κινητό μου και εξαφανίστηκαν. Πήγα μόνος μου σε σταθμό πρώτων βοηθειών και μετά με μετέφεραν στο νοσοκομείο».

Πηγή: sport24.gr

http://ikypros.com/?p=116636#sthash.sHRjVmhV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: