Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Λευκωσία. Επιχείρηση της αστυνομίας για πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου



Μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας διενήργησαν χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα, έρευνες με δικαστικά εντάλματα σε δύο υποστατικά στη Λευκωσία και στην επαρχία Λευκωσίας.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν συνολικά 14 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία, τα οποία κατηγορήθηκαν γραπτώς για το εν λόγω αδίκημα, καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι των υποστατικών, οι οποίοι επέτρεψαν τη διεξαγωγή κυβείας.

Παράλληλα, στα δύο υποστατικά εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, τραπουλόχαρτα, ζάρια, φίσιες και το χρηματικό ποσό των 2,266 ευρώ. 
Επιπρόσθετα, τέσσερεις θαμώνες καταγγέλθηκαν εξωδίκως για κάπνισμα σε χώρο που απαγορεύεται, ως επίσης και ο υπεύθυνος του μέρους που τους επέτρεψε να καπνίζουν, ενώ σε έλεγχο που έγινε για εκκρεμή εντάλματα, διαπιστώθηκε ότι για τέσσερα πρόσωπα εκκρεμούν εντάλματα προστίμου συνολικού ύψους 17.973 ευρώ. 
Επίσης, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 24 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, καθώς και το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: