Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Έξι μέρες στο κελί για παράνομη κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Πρόκειται 34χρονο Ελληνοκύπριο ο οποίος αναζητείτο από το Μάρτιο του 2015.
Ο 34χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης 6 ημερών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Για την ίδια υπόθεση το Επαρχιακό κλιμάκιο της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου είχε προχωρήσει στην σύλληψη βάσει δικαστικών ενταλμάτων άλλων δύο προσώπων συγκεκριμένα μιας γυναίκας και ενός άνδρα από τη Μεγάλη Βρετανία ηλικίας 51 ετών.
Συγκεκριμένα η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας με τον εντοπισμό μεγάλης φυτείας κάνναβης και ποσότητας κάνναβης σε δύο οικίες στην Επαρχία Πάφου την  9η Μαρτίου του 2015.
Ο εντοπισμός πέραν των 65 φυτών κάνναβης και μεγάλης ποσότητας κάνναβης   θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία της ΥΚΑΝ Πάφου .
Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης διεξήγαγαν  το μεσημέρι της 9ης Μαρτίου του 2015  βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνες σε δύο οικίες που βρίσκονται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.
Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαρρυθμισμένους χώρους, 68 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 20 μέχρι 1.50 εκατοστών περίπου, καθώς επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 8,9 κιλών περίπου, ενώ από τις δύο οικίες παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός άλλων τεκμηρίων.
Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση συνελήφθησαν αρχικά  δύο πρόσωπα  ηλικίας 51 ετών ενώ χθες η ΥΚΑΝ Πάφου προχώρησε στην σύλληψη και του 34χρονου ο οποίος καταζητείτο και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.
Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις, για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: