Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Μπούκαραν σε υπεραγορά και έκλεψαν δέκα κιβώτια τσιγάρα

Μέκα κιβώτια με τσιγάρα, συνολικής αξίας 18 περίπου χιλιάδων ευρώ, έκλεψαν δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες, από υπεραγορά στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4 σήμερα τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο κτύπησε την γυάλινη είσοδο της υπεραγοράς «Στέλιος» στα Λιβάδια, με αποτέλεσμα αυτή να σπάσει.

Εντός της υπεραγοράς εισήλθαν δύο άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες και σε διάστημα 2 – 3 λεπτών έκλεψαν 10 κιβώτια με τσιγάρα συνολικής αξίας 18 περίπου χιλιάδων ευρώ.
Μόλις τα δύο άτομα άρπαξαν τα κιβώτια εξήλθαν από την υπεραγορά και μπήκαν στο αυτοκίνητο όπου τους ανέμενε τρίτο πρόσωπο, το οποίο οδήγησε το όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας άρχισαν έρευνες, από τις οποίες διεφάνη ότι το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες είχε κλαπεί γύρω στα μεσάνυκτα από σπίτι στην Λάρνακα.
Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της υπεραγοράς, και τα καταγραφέντα θα αξιοποιηθούν από το ΤΑΕ Λάρνακας που διερευνά την υπόθεση.
Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, νεαρό άτομο φορώντας κράνος, εισήλθε σε κατάστημα των φούρνων «Ζορμπά» στη Λάρνακα και ενώ η κοπέλα – υπάλληλος απασχολείτο με διάφορες εργασίες, πήρε το κουτί με τις εισφορές για κοινωφελείς σκοπούς και τράπηκε σε φυγή.
Δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα περιείχε το κουτί.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: