Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Πυρ και μανία ο Αντωνίου με την καθυστέρηση του δρόμου αεροδρομίου - Κ. Πάφου

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την καθυστέρηση που παρατηρείται στις διαδικασίες προώθησης του  έργου που αφορά το τελευταίο τμήμα του δρόμου από την τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου μέχρι το αεροδρόμιο, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Συγκοινωνιών και Έργων Αντώνης Αντωνίου.

Ο κ. Αντωνίου σε δηλώσεις του μετά το πέρας του μνημοσύνου των ηρώων της Νατάς που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Νατά ανέφερε πως το συγκεκριμένο έργο έπρεπε να υλοποιηθεί προ πολλού και λόγω διάφορων περιβαλλοντικών και άλλων προβλημάτων δυστυχώς ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί.
Περαιτέρω κάλεσε άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα Υπουργεία να αναλάβουν πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα , διαφορετικά – όπως είπε- να μην διαμαρτύρονται αν δεν ψηφιστούν οι προϋπολογισμοί του Υπουργείου Μεταφορών και Έργων για το 2016
Αναφερόμενος ακολούθως στο ιστορικό του έργου ο κ. Αντωνίου ανέφερε πως το έργο αυτό άρχισε να σχεδιάζεται και να προγραμματίζεται από το 1977 όταν κατασκευάστηκε το αεροδρόμιο της Πάφου , προσθέτοντας πως το αεροδρόμιο αυτό στην συνέχεια έκλεισε το κύκλο των εργασιών του , κτίστηκε νέο αεροδρόμιο και ακόμη δεν έχει –όπως είπε- δημιουργηθεί ένα οδικό δίκτυο που να συνδέει το αεροδρόμιο με την τουριστική περιοχή.
Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης συνέχισε, είναι να ταλαιπωρούνται αφάνταστα όσοι διακινούνται από και προς το αεροδρόμιο.
Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά, πως για ένα δρόμο 3-4χλμ, οι διακινούμενοι αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν άλλο δρόμο, μήκους είκοσι χιλιομέτρων.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: