Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η ανάπλαση της πλατείας Κισσόνεργας είναι πλέον γεγονός



Σημείο αναφοράς για όλη την περιοχή αποτελεί η αποπεράτωση των εργασιών στην πλατεία της Κισσόνεργας σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού.

Η ανάπλαση της πλατείας της Κισσόνεργας, ανέφερε ο Κοινοτάρχης, έχει κοστίσει γύρω στις €130,000  και έχει υλοποιηθεί με κονδύλι το οποίο το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει διεκδικήσει επιτυχώς από την Επαρχιακή Διοίκηση από το ειδικό ταμείο εξαγοράς χώρων πρασίνων, και συνεπώς δεν έχει επιβαρύνει τα προβληματικά οικονομικά της κοινότητας, όπως είπε.

Η Πλατεία της Κισσόνεργας συμπεριλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα αμφιθέατρο, χώρο με σιντριβάνι, παιχνιδότοπο με σύγχρονα παιχνίδια και γρασίδι, εξωραϊσμό του περιβόλου της εκκλησίας της Μεταμορφώσεως με την επένδυση του πατώματος με πέτρα, κ.λπ.

Αναμένεται ότι η πλατεία της Κισσόνεργας θα αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο για την κοινότητα αλλά και για όλη την Πάφο και θα συμβάλει στις προσπάθειες για επιτυχία της Πάφου ως πολιτιστική πρωτεύουσα 2017, κατέληξε ο κ. Στυλιανού.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: