Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συλλογή αχρήστων αντικειμένων από τον Δήμο Πάφου στις Συνοικίες της πόλης


Ο Δήμος Πάφου πληροφορεί το κοινό ότι στο πλαίσιο της εντατικοποίησης της προσπάθειάς του για αναβάθμιση του επιπέδου καθαριότητας και ευταξίας στη δημαρχούμενη περιοχή, έχει διευθετη­θεί όπως ειδικό συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας αναλάβει την εκ περιτροπής συλλογή και απομάκρυνση από τις Συνοικίες της πόλης αχρήστων αντικειμένων μεγάλου όγκου και βάρους, τα οποία δεν είναι δυνατό να συλλεγούν από τα συνεργεία αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου.


Για το σκοπό αυτό, το ειδικό συνεργείο θα βρίσκεται, κατά τις επόμενες μέρες, στην περιοχή Κάτω Πάφου στις 4 Σεπτεμβρίου και στην Συνοικία Αναβαργού στις 7 και 11 Σεπτεμβρίου 2015. 

Παρακαλούνται οι δημότες όπως όταν εκθέτουν τα άχρηστα αντικείμενα που επιθυμούν να απομακρυνθούν από τα συνεργεία του Δήμου, να τα διαχωρίζουν (δηλαδή ξεχωριστά τα κλαδεύματα, τα κρεβάτια, τα έπιπλα κ.λπ.) ώστε να μπορούν τα συνεργεία να τα απομακρύνουν γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Κα-θαριότητας του Δήμου, τηλ. 26941136 και 99578238.

Δεν υπάρχουν σχόλια: