Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην Κύπρο

Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, έρχονται βροχές σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.
Η αλλαγή του καιρού θα ξεκινήσει από σήμερα  αφού μετά τη διάλυση της τυχόν τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά και ενδεχομένως σε περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σύντομα παντού κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. H θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.


http://ikypros.com/?p=119107#sthash.wgL9DOEr.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: