Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΦΟΣ ΤΙ ΒΙ ΑΘΩΣ ΤΙΛΛΕΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ...



Πού τζαιρούς που ήσουν η καρδιά της ενημέρωσης της Πάφου.

Από όποια γειτονιά της Πάφου και να περνούσες στις 7.30 τό βράδυ, άκουγες τό γνωστό Μουσικό χαλί του Πάφος Τίβί..
Την άλλη μέρα (προσωπικά μου έτυχε ) άκουγες σε συζητήσεις στα καφενεια και λεσχες κλπ.. "Μα τι λες αφου εψες ειπεν το το Πάφος Τί Βί, η κυριε ελεησον μα εν το ειδες εψες στο Ππαφος Τίβί.? "





Ηταν το πρωτο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της Κύπρου που αγαπηθηκε τόσο πολυ απο του Πάφιους Τηλεθεατές..
Επιτελεσε ένα σημαντικό ρόλο στην ενημερωση αλλα και στην επίλυση προβλημάτων μεσω της προβολής τους στα Δελτία Ειδήσεων..





Ολα αυτα μεχρι που το Κανάλι της περασε σε λανθασμενα χέρια..Σε χέρια επιχειρηματιών που δεν τους ενδιέφερε η προβολή των προβλημάτων της Πάφου αλλα περισσότερο η προωθηση των δικων τους προσωπικών συμφερόντων.... Σαν άνθρωπος που εργάστηκα σχεδόν απο την ίδρυση του μεχρι και το άδοξο τέλος του απο την θέση του Αρχισυντάκτη ένα έχω να πω.. Τό Πάφος Τί Βί ηταν το κανάλι της Πάφου μόνο όταν τον διαχειριζοταν ο Ιδρυτής και πρωτος ιδιοκτητης Δημήτρης Μαραγκός.. ..





Τό σχόλιο μου δεν έχει να κανει ουτε και θελει να θιξει την επαγγελματικότητα των ανθρωπων που δουλεψαν ειτε σαν ΓΔ ειτε σαν σκηνοθέτες , Δημοσιογραφο,ι οπερατερ .καμεραμεν ηχοληπτες , μοντερ κλπ κλπ. στην μετα Μαραγκόν εποχήν..
Ενοιωσα την ανάγκη να γραψω αυτο το μικρό αφιέρωμα με αφορμή την επερχόμενη σύναξη όλων των εργαζομένων του Πάφος Τί Βί απο της ίδρυσης του μέχρι και το κλεισιμο που θα γινει στις 3 του Σεπτεμβρη με το καλο στην Πάφο... Οι Υπάλληλοι του Σταθμού σε οποια εποχη και να ηταν εκαναν επαγγελματικά την δουλειά τους και το κρατησαν μέχρι και το κλεισιμο ..
Άθως Τίλλευ
πρώην Αρχισυντάκτης του Πάφος Τί Βί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: